Anvelope Nokian

Producătorul finlandez de anvelope, Nokian, a început să fabrice anvelope auto încă din 1932. Este singurul producător din Europa care deține propriul său centru de testare pentru anvelopele de iarnă.

La baza conceperii profilelor de anvelope Nokian, atât de vară cât și de iarnă se afla SIGURANȚA. Cei peste 80 de ani de experiență ne asigură că anvelopele sunt realizate la cele mai bune standarde. Fabrica finlandeză este renumită pentru gama excelentă de anvelope de iarnă, care obține în mod constant rezultate remarcabile în teste, dar nu trebuie să uitați de modelele de anvelope de vară!

Profilele de vară Nokian oferă performanțe excelente atât pe drumuri uscate cât și pe drumuri umede. Pe lângă o experiență de conducere precisă și stabilă, puteți experimenta un grad ridicat de confort, zgomot redus și manevrabilitate excelentă. Pentru condiții de drum care se schimbă rapid vara, Nokian poate fi un partener excelent datorită aderenței excelente indiferent de condițiile meteo. Calitatea pneurilor este susținută și de testele auto, unde se poziționează printre anvelopele premium.

Verificați gama noastră de anvelope de vară și de iarnă Nokian și alegeți anvelopa care vi se potrivește!

Cauti anvelope Nokian ?


Nokian
E-TRUCK DRIVE
Nokian E-Truck Drive este un model de anvelopă destinat roților motrice ale camioanelor medii și lungi. Profilul benzii de rulare este caracterizat de un design eficient al blocurilor, cu centrul benzii de rulare deschis, pentru a asigura o bună tracțiune.
Nokian
E-TRUCK STEER
Modelul Nokian E-Truck Steer este conceput pentru roțile directoare ale camioanelor medii și lungi și ale autobuzelor, putând fi utilizate de-a lungul întregului an. Noul design în zig-zag al canelurilor previne pătrunderea pietrelor în anvelopă, în timp ce sistemul de lamele în spirală (Spiral Sipe…

Modelul Nokian E-Truck Steer este conceput pentru roțile directoare ale camioanelor medii și lungi și ale autobuzelor, putând fi utilizate de-a lungul întregului an. Noul design în zig-zag al canelurilor previne pătrunderea pietrelor în anvelopă, în timp ce sistemul de lamele în spirală (Spiral Sipe System) conferă aderență pe orice tip de carosabil. Uzarea uniformă a profilului benzii de rulare se traduce prin obținerea unui kilometraj de rulare excelent.

Nokian
E-TRUCK TRAILER
Nokian E-Truck Trailer este o alegere economică pentru remorci, permițând utilizarea în condiții solicitante, de-a lungul întregului an. Flancurile sale solide și uzarea uniformă a profilului benzii de rulare garantează buna rulare pe distanțe lungi, în timp ce noul design în zig-zag al canelurilor îmbunătățește…

Nokian E-Truck Trailer este o alegere economică pentru remorci, permițând utilizarea în condiții solicitante, de-a lungul întregului an. Flancurile sale solide și uzarea uniformă a profilului benzii de rulare garantează buna rulare pe distanțe lungi, în timp ce noul design în zig-zag al canelurilor îmbunătățește stabilitatea și împiedică pătrunderea pietrelor în avelopă, oferind o durată de viață crescută acesteia.

Nokian
HAKKA TRUCK DRIVE
Nokian
HAKKA TRUCK STEER
Nokian
HAKKA TRUCK TRAILER
Nokian
R-TRUCK STEER
Nokian
R-TRUCK TRAILER

Stiri