Anvelope Nokian

Producătorul finlandez de anvelope, Nokian, a început să fabrice anvelope auto încă din 1932. Este singurul producător din Europa care deține propriul său centru de testare pentru anvelopele de iarnă.

La baza conceperii profilelor de anvelope Nokian, atât de vară cât și de iarnă se afla SIGURANȚA. Cei peste 80 de ani de experiență ne asigură că anvelopele sunt realizate la cele mai bune standarde. Fabrica finlandeză este renumită pentru gama excelentă de anvelope de iarnă, care obține în mod constant rezultate remarcabile în teste, dar nu trebuie să uitați de modelele de anvelope de vară!

Profilele de vară Nokian oferă performanțe excelente atât pe drumuri uscate cât și pe drumuri umede. Pe lângă o experiență de conducere precisă și stabilă, puteți experimenta un grad ridicat de confort, zgomot redus și manevrabilitate excelentă. Pentru condiții de drum care se schimbă rapid vara, Nokian poate fi un partener excelent datorită aderenței excelente indiferent de condițiile meteo. Calitatea pneurilor este susținută și de testele auto, unde se poziționează printre anvelopele premium.

Verificați gama noastră de anvelope de vară și de iarnă Nokian și alegeți anvelopa care vi se potrivește!

Cauti anvelope Nokian ?


Nokian
HAKKAPELIITTA LT3
Nokian
NOKIAN POWERPROOF SUV
Nokian
NOKIAN WETPROOF SUV
Nokian
OUTPOST AT
Nokian
ROCKPROOF
Nokian
ROTIIVA AT
Nokian
SEASONPROOF SUV
Nokian
WR SUV 3
Designul unic al benzii de rulare, simetric si directional ( cu un sens de rotatie fix) dezvoltat pentru SUV-uri ofera o manevrabilitate fantastica, nervura centrala longitudinala stabilizeaza miscarea pe toate suprafetele, in special la viteze mari, iar in plus, gama de anvelope Nokian WR SUV-3 economiseste…
Designul unic al benzii de rulare, simetric si directional ( cu un sens de rotatie fix) dezvoltat pentru SUV-uri ofera o manevrabilitate fantastica, nervura centrala longitudinala stabilizeaza miscarea pe toate suprafetele, in special la viteze mari, iar in plus, gama de anvelope Nokian WR SUV-3 economiseste combustibil si ocroteste natura. 

Compozitia de siliciu al acestei anvelope asigura adaptare la conditiile extreme de iarna si la viteze mari, aderenta excelenta si rezistenta la uzura chiar si la schimbarile bruste de temperatura. 

Uleiul de rapita, care se adauga in compozitia cauciucului Nokian WR SUV-3 subliniaza natura ecologica al acestei anvelope, o face mai rezistenta, ajuta la economisirea de combustibil. 
Nokian
WR SUV 4

Stiri