Livrare

Transport

Comenzile cu o valoare de peste 500 de Lei sunt livrate gratuit în aria de acoperire a curierului!

Oferta este valabilă doar pentru anvelope de autoturisme, 4x4 si autoutilitare; 

Km exteriori se facturează;

Costuri de transport se calculează în funcție de greutatea coletului, respectiv localitatea livrarii. Din acest motiv vă rugam să luați în calcul acest aspect. 

Pentru a putea beneficia de livrare gratuită localitatea livrarii trebuie să fie în aria de acoperire a firmei de curierat, fara km suplimentari. 

În cazul în care adresa de livrare este înafara ariei de acoperire a curierului, puteți opta și la preluare de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.

În caz de preluare cu ramburs: 

Toate comenzile sunt procesate doar în zilele lucrătoare (Luni-Vineri).

Comanda va fi livrată în ziua fixată cu ocazia confirmării comenzii.

Pentru confirmarea comenzii vă vom contacta, în cel mult 48 de ore după plasarea comenzii, pe numărul de telefon furnizat în comandă. 

În sezonul de vară, respectiv de iarnă, din cauza numărului foarte mare de comenzi există posibilitatea ca prelucrarea comenzilor (respectiv contactarea clienților) să prezinte întârzieri. 

Vă rugăm, să furnizaţi o adresă validă la care curierul va găsi cu siguranţă o persoană îndreptăţită să preia coletul.

În momentul confirmării comenzii veți primi informații referitoare la termenele de livrare.

Duminică nu se fac livrări.

Valoarea finală a facturii (care conţine şi cheltuielile de transport, daca este cazul) va trebui plătită curierului la preluarea produsului. 

În caz de deteriorare vizibilă a mărfii, ori în cazul în care cantitatea sau calitatea diferă de ceea ce Dvs. aţi comandat, vă rugăm nu preluaţi ci s-o trimiteţi înapoi prin curier. În asemenea cazuri vă vom contacta în scopul revizuirii greşelii.

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor.