Anvelope Nokian

Producătorul finlandez de anvelope, Nokian, a început să fabrice anvelope auto încă din 1932. Este singurul producător din Europa care deține propriul său centru de testare pentru anvelopele de iarnă.

La baza conceperii profilelor de anvelope Nokian, atât de vară cât și de iarnă se afla SIGURANȚA. Cei peste 80 de ani de experiență ne asigură că anvelopele sunt realizate la cele mai bune standarde. Fabrica finlandeză este renumită pentru gama excelentă de anvelope de iarnă, care obține în mod constant rezultate remarcabile în teste, dar nu trebuie să uitați de modelele de anvelope de vară!

Profilele de vară Nokian oferă performanțe excelente atât pe drumuri uscate cât și pe drumuri umede. Pe lângă o experiență de conducere precisă și stabilă, puteți experimenta un grad ridicat de confort, zgomot redus și manevrabilitate excelentă. Pentru condiții de drum care se schimbă rapid vara, Nokian poate fi un partener excelent datorită aderenței excelente indiferent de condițiile meteo. Calitatea pneurilor este susținută și de testele auto, unde se poziționează printre anvelopele premium.

Verificați gama noastră de anvelope de vară și de iarnă Nokian și alegeți anvelopa care vi se potrivește!

Cauti anvelope Nokian ?


Nokian
HAKKAPELIITTA R3
Nokian
iLine
Nokian
POWERPROOF
Nokian
SEASONPROOF
Nokian
Weatherproof
Nokian
WETPROOF
Nokian
WR D4
Nokian WR D4 Prima anvelopă de iarnă din lume cu clasa A de aderență pe carosabil umed! Cel mai recent produs de la liderul tehnologiei anvelopelor de iarnă, Nokian WR D4 este un cameleon flexibil pe drumurile de iarnă. Este un campion al aderenței ale cărui inovații unice permit condusul în condiții…

Nokian WR D4

Prima anvelopă de iarnă din lume cu clasa A de aderență pe carosabil umed!
Cel mai recent produs de la liderul tehnologiei anvelopelor de iarnă, Nokian WR D4 este un cameleon flexibil pe drumurile de iarnă. Este un campion al aderenței ale cărui inovații unice permit condusul în condiții de siguranță și stabilitate pe acrosabilul umed sau acoperit de zăpadă.
Caracteristici:
- o aderență nemaiîntâlnită până acum pe drumurile umede, uscate sau acoperite de zăpadă
- excelență prin stabilitate și control în timpul condusului
- previne eficient derapajul pe zăpada topită și acvanpalarea
- rezistență mică de rulare, protejează mediul și economisește combustibil
Nokian
WR SNOWPROOF
Nokian
WR SNOWPROOF P

Stiri