Anvelope de iarna promotionale

Programul KLEBER TRUST

Nu trebuie să mai ezitați! Nu doar performanțele excelente ale produselor, ci și KLEBER TRUST vă asigură satisfacție 100% sau returnarea banilor în termen de 30 de zile pentru fiecare anvelopă.

Detalii

Dimensiuni uzuale

13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"

Nu ratați! Oferte de neuitat la anvelopele de iarnă în oferta Marsorom!

Căutați după dimensiune și găsiți oferta cea mai bună pentru Dvs !


Oferta MARSO pentru anvelope de iarnă

Acum 20 de ani nici nu ştiam de existenţa anvelopelor de iarnă. Cu trecerea anilor , din ce în ce mai mulţi dintre şoferi recunosc că nemontarea anvelopelor de iarnă  pe maşini, care pe zi ce trece devin mai moderne şi mai performante, prezintă un risc prea mare.

Ce anume merită să știm despre anvelopele de iarnă ? Care eset diferenţa între anvelopele de vară şi cele de iarnă ? Cum alegem anvelopa de iarnă cea mai potrivită din gama variată de  oferte? Care este momentul cel mai bun de a schimba anvelopele de vară cu cele de iarnă? Pe pagina noastră veţi găsi răspuns la aceste şi încă multe alte întrebări  legate de anvelopele de iarnă şi vă prezentăm oferta  MARSO de anvelope de iarnă precum şi cele mai apreciate mărci şi modele de cauciucuri de iarnă. Oferta Webshopului nostru pentru anvelope de iarnă garantat vă va satisface nevoile.  Din webshopul nostru vă puteţi procura anvelopele de iarnă, 24 de ore din 24, fără să staţi la rând.
 

Prelungiți durata de viață a anvelopelor de iarnă! La temperaturi peste 7°C  folosiți anvelope de vară, pentru că acestea, contrar anvelopelor de iarnă, nu se uzează așa de repede pe asfaltul încălzit deoarece ele sunt concepute pentru condițiile de vară.