news/big_image/2020/10/1260x450-nokian-snowproop-p.jpg

Noile anvelope de iarna Nokian Snowproof P

Introducerea unei noi anvelope de iarna UHP este o continuare naturala a extinderii selectiei de anvelope de iarna Nokian Tyres pe piata central-europeana. Nokian Snowproof P este oferita in categoriile de viteza H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 k /h) si acopera 55 de produse, cu dimensiuni de la 17 la 21 inci. Gama versatilăade anvelope de iarna Nokian Tyres pentru autoturisme si SUV-uri include si Nokian Snowproof, Nokian WR D4 si Nokian WR SUV 4. Gama extinsa pentru modelele de vehicule moderne acopera aproape 200 de dimensiuni.

Nokian Snowproof P este dezvoltata de Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope din lume si inventatorul anvelopei de iarna. Compania detine peste o suta de brevete de siguranta pe timp de iarna si este lider mondial in domeniul sigurantei si sustenabilitatii.

Alpine Performance – Senzatia unui sofat precis si aderenta avansata pe timp de iarna

Schimbarile meteo neasteptate din timpul iernii sunt frecvente in toata Europa. Extremele devin mai tipice, variind de la o iarna blanda pana la caderi bruste de zapada si ploi inghetate. Conditiile rutiere pot deveni inselătoare peste noapte pe masura ce apa si zloata ingheata, facand soselele alunecoase si nesigure.

Desi vremea poate fi imprevizibila, anvelopele nu au voie sa fie astfel. Noul concept Alpine Performance utilizat la anvelopa Nokian Snowproof P asigura o combinatie exceptionala de aderenta fiabila pe timp iarna, oferind in acelasi timp o senzatie de condus predictibila si echilibrata. Conceptul consta intr-un model de rulare optimizat imbinat cu striatii dense, special adaptate, si noul compus Alpine Performance.

Cea mai mare schimbare fata de modelul anterior Nokian WR A4 poate fi observata in modelul benzii de rulare. Trecerea de la modelul asimetric la cel directional si simetric asigura un comportament previzibil si controlat in toate conditiile si imbunatateste siguranta generala a anvelopei.

Noul model de rulare cu caneluri laterale si longitudinale adaptate permite anvelopei sa maximizeze zona de contact dintre anvelopa si sosea, imbunatatind aderenta si precizia directiei foarte necesara. Suprafata de contact optimizata asigura o uzura uniforma in timp ce noua Matrice de suport a blocului de rulare ofera o manevrabilitate logica. Anvelopa ofera o senzatie de stabilitate pe sosea si feedback rapid al directiei atat la ​​viteze mari, cat si in conditii de iarna grele.

Nokian Snowproof P – sofat fara griji pe timp de iarna

•    Performanta constanta cu aderenta premium pe timp de iarna
•    Manevrabilitate fiabila si precisa la viteză mare
•    Rezistenta scazuta la rulare economiseste combustibil si protejeaza mediul

Cele mai importante inovatii: 

  • Conceptul Alpine Performance. O aderenta excelenta pe timp de iarna si manevrabilitate fiabila. Modelul optimizat al benzii de rulare permite anvelopei sa maximizeze zona de contact dintre anvelopa si sosea, imbunatatind aderenta pe timp de iarna, manevrabilitatea logica si precizia directiei. Striatiile adaptate asigura o aderenta laterala si longitudinala excelenta, pentru un sofat sigur si controlat. Compusul Alpine Performance este destinat conditiilor reci de iarna, oferind in acelasi timp performante excelente pe vreme mai blanda, la temperaturi variate. Noul compus al benzii de rulare creste aderenta pe suprafete umede, fara a compromite proprietatile de iarna ale anvelopei. Rezistenta scazuta la rulare permite rularea usoara, economisind combustibil si protejand mediul.
  • Ghearele de zapada: Aderenta echilibrata pe gheata si zapada. Ghearele de zapada ofera o aderenta de inalta clasa pe zapada moale, in special la franare si accelerare. 
  • Boosterele de franare si accelerare: special concepute pentru a imbunatati aderenta pe zapada. Modelul ascutit ca lama unui ferastrău al boosterelor imbunatateste aderenta longitudinala necesara pentru franare si accelerare.
  • Caneluri adaptate pentru rezistenta la acvaplanare si la alunecare pe zloata. Canelurile adaptate accelereaza indepartarea noroiului si a apei prin depozitarea eficienta a apei si transferul ei rapid departe de anvelopa si de suprafata de conducere. Canelurile polisate accelereaza si eliminarea apei, oferind un plus de siguranta si ajutand soferii pe vreme ploioasa.
  • Matricea de suport a blocului de rulare ofera o manevrabilitate solida si logica. Anvelopa este stabila si usor de controlat atat la viteze mari, cat si in conditii grele de iarna.