news/big_image/2019/02/nt-nokian-powerproof-1260x450.jpg

O noua generatie de anvelope de vara: Nokian Powerproof

Nokian Powerproof este un excelent exemplu al noii generaţii de anvelope de vară Nokian Tyres concepute pentru pieţele din Europa Centrală. Nokian Powerproof oferă calitate, permite o cursă uşoară şi face parte din cea mai performantă categorie de anvelope pentru automobile: categoria UHP. Gama vastă de dimensiuni include 51 de produse, cu indici de viteză W (270 km/h) şi Y (300 km/h). Aceste noi produse vor fi disponibile publicului larg din primăvara anului 2019.

Conceptul cu Dual Zone Safety, dezvoltat de către cel mai nordic producător de anvelope din lume, permite ca suprafaţa de contact a anvelopei Nokian Powerproof să-și păstreze performanța atât pe autostrăzile ude, cât şi pe drumurile încinse de soare. Campionul mondial F1, Mika Häkkinen, prin cunoştinţele de specialitate şi experienţa sa, a contribuit şi el la testarea acestui produs premium, care prezintă excelente caracteristici de manevrabilitate.

Noua structură puternică asigură durabilitatea acestei anvelope de vară, concepută pentru viteze mari. Calificativul de performanţă pentru anvelope, primit de la organizaţia independentă de testare TÜV SÜD, susțin performanţele versatile şi complexe.