Teste 2013 pentru anvelope vara Nokian

 
Carosabil uscat sau umed, confort, siguranta sau economie? Si toate aceste caracteristici intr-o singura anvelopa de vara, este posibil oare? 

Raspunsurile le gasiti in Comunicatul de presa Nokian impreuna cu rezultatele testelor si caracterizarile acordate de revistele germane de specialitate (anexate mai jos), categoria anvelope de vara 2013, caracterizari din care incercam sa va facem un scurt rezumat: 

  • Auto Bild acorda calificativul “exemplar”pentru anvelopele  Nokian Tyres si-l declara castigatorul testelor “auto Test – test winner 2013”. Va descriem aceste anvelope Nokian Tyres cu cuvintele lor: “anvelopa premium bine echilibrata, cu abilitati de franare remarcabile, cu zgomot redus la rulare si confort bun”. 

  • -La fel clasifica si magazinul auto TEST anvelopele Nokian Line. 

  • -Clubul auto german ADAC, impreuna cu Organizatia pentru protectia consumatorilor Stiftung Warentest acorda binemeritatul “bun”. ADAC caracterizeaza in cateva cuvinte si clasa de anvelope Nokian Line: anvelopa foarte bine echilibrata, aderenta buna pe carosabilul umed, consum relativ mic de combustibil. 

  • -“Foarte recomandate”sunt anvelopele Nokian Z SUV si de canalele de televiziune germane (ex: canalul VOX), in cadrul emisiunilor auto-mobil. 

Deci ca un rezumat, putem spune ca Nokian a primit un total de 17 calificative bune si foarte bune in cadrul testelor pentru anvelopele de vara, deci si aici s-a remarcat cu brio.













































































































































































,
Cand vorbim de anvelope Nokian poate sa apara o mare dilema.  
Are aceasta marca de anvelope si sortiment de cauciucuri de vara sau Nokian isi orienteaza activitatea doar spre cauciucurile de iarna?
In cele ce urmeaza incercam sa lamurim aceasta situatie: