Reduceti impactul asupra naturii cu anvelope GoodYear

Compania a fost fondata in 1898 in Ohio de catre Charles Goodyear. Gama de produse nu numai ca acopera intreaga paleta de productie a autovehiculelor, ci lasarea primelor urme de pe luna au fost realizate cu anvelope GoodYear
Marca a castigat un prestigiu de mare valoare datorita calitatii si fiabilitatii fara granite. Cu anvelope GoodYear puteti explora lumea, calatorind fara griji in conditti de siguranta si confort. Pe langa faptul ca veti face economii prin consumul de combustil scazut, veti avea parte de o aderenta si manevrabilitate perfecta atat pe drum uscat cat si pe cel umed.
In spatele anvelopelor GoodYear sta experienta de peste o suta de ani, bazata pe obiectivul performantei si inovatiei continue, durabilitatii si sigurantei desavarsite. Fiind lideri in fabricarea cauciucurilor, compania este intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti. 
Datorita caracteristicilor excelente, de-a lungul anilor produsele au evoluat si in industria aerospatiala, calitatea fiind imbunatatita mereu trecand numeroase teste. Este de remarcat faptul ca procedurile de fabricare la anvelope GoodYear sunt in conformitate cu considerentele de mediu. 
Avand in vedere actiunile recente intreprinse in domeniul utilizarii biomasei, reduc impactul asupra naturii, si ne ajuta sa lasam o amprenta ecologica cat mai mica.

, In cazul in care va ganditi la producatorii de pneuri, cu siguranta in mintea Dumneavoastra rasuna numele celor mai cunoscute si apreciate companii. In topul standardelor mondiale in privinta calitatii, ocupa un loc foarte distins compania de anvelope GoodYear, care a castigat increderea consumatorilor.