Performante uimitoare de la Nokian: Anvelopele care au castigat testele pentru anvelopele de vara


In timpul iernii gama de anvelope Nokian v-au oferit o manevrabilitate stabila si o aderenta exceptionala pe drumurile inzapezite, care au fost dovedite si de tehnicieni si piloti priceputi. Dar ia sa vedem care este situatia cu anvelopele de vara Nokian? Oare merita sa ramanem la aceasta marca si pentru vara? Fiecare client are posibilitatea de a alege, noi dorim doar sa va informam despre rezultatele anumitor teste, tehnici puse in aplicatie, pentru ca clientul sa cunoasca anumite detalii despre gama de anvelope online din care alege. 

Si sa revenim la anvelopele de vara Nokian. Bine cunoscuta revista AutoBild a clasificat gama de anvelope Nokian dupa testele efectuate in Auto Bild Germania: „anvelopă premium echilibrată, cu caracteristici de frânare excepţionale, zgomot redus de rulare, confort bun” – aceste laude au fost date anvelopelor Nokian Line, si ii ofera nota 2+ la testul pe carosabil ud si uscat. Pe langa testele Auto Bild, anul trecut, anvelopele de vara Nokian au castigat pentru prima data si testele GuteFahrt, pe langa calificativele mentionate de AutoBild.

Deci prin urmare, gama finlandeza de anvelope Nokian, putem spune, ca a fost conceputa exact pentru drumurile si conditiile meteo Europene si iese invingator si la raportul pret-calitate, testata in permanenta, a adus doar calificative numelui.

Nokian in 2013, a obtinut urmatoarele rezultate la cele mai renumite teste din Europa:

,
Cand vine vorba de anvelope ne-am obisnuit deja sa dam tarcoale prin magazinele virtuale dupa o oferta buna de anvelope online. Cea care detine un loc important in randul vanzarilor de anvelpe online este anvelopa Nokian, atat cel de vara, cat si cel de iarna.

Si de ce oare?