Pasiunea pentru condus ajutata de gama de anvelope Dunlop

Daca privim cu atentie anvelopele de vara vom observa ca lipsesc lamelele, care puteau fii intalnite la pneurile de iarna, in schimb avem nervuri care servesc la conducerea apei, a prafului, dar sunt producatori care accentueaza mai mult formele in V, pentru un condus pe timp uscat.

Clasa de anvelope Dunlop este o combinare a mai multor tehnici. Indiferent ca alegeti anvelope de vara Dunlop sau anvelope de iarna Dunlop, tehnologia Touch este prezenta la fiecare categorie. 

Despre modul corect de utilizare si intretinere al anvelopelor am vorbit deja, dar iata si cateva sfaturi utile despre condus, care pot fii tot atat de folositoare la „mentinerea sanatatii „anvelopelor de vara cat si de iarna: in primul rand evitati condusul pe teren accidentat; evitati sa opriti autovehicolul pe suprafete acoperite de substante chimice,cum ar fii diferite uleiuri, motorina, benzina sau alte substante chimice; inainte de calatorii lungi reglati intotdeauna presiunea in anvelope si verificati intotdeauna starea lor, dar nu atunci cand sunt calde; volanul masinilor cu servodirectie nu le intoarceti cand masina este stationata. 
 Vine vara, deci alegeti anvelope de vara Dunlop sa va bucurati de placerile condusului!

,
Pasiunea pentru condus si siguranta in conducere incepe cu alegerea corecta al anvelopelor. Cu ajutorul inovatiilor de peste 120 de ani si a succesului obtinut in randul sporturilor  aduse de compania de anvelope Dunlop, aceasta a reusit sa-si cladeasca o reputatie extraordinara nu doar in randul pasionatilor de sporturi moto si masini, ci si in randul celor care folosesc aceste anvelope de vara sau de iarna pe parcursul intregului an.