Pana la Luna si inapoi cu anvelope de vara GoodYear

Inovatiile pe care firma GoodYear a adus in randul anvelopelor, tehnologia Active Braking mareste contactul cu carosabilul si reactioneaza in situatii neasteptate. Profilul OptiGrip reduce semnificativ distantele de franare pe carosabilul umed si reduce cu 6% acvaplanarea. Profilul Efficient Grip, ofera cu 13% rezistenta la rulare. Iar exemplele date sunt doar o „picatura in ocean” din performantele si inovatiile intalnite la gama de anvelope GoodYear.  

Probabil putini dintre noi stiu ca inovatiile si materiile prime folosite la producerea anvelopelor GoodYear stau la baza multor produse cum ar fii inimi si articulatii artificiale, iarba artificiala, ambalaje pentru produse alimentare, ca sa amintim doar cateva. Deci va dati seama ce inovatii au adus tehnicienii si oamenii de stiinta din Centrul de Cercetare infiintata de compania GoodYear in 1943!
Avand ca prim aspect la productia anvelopelor grija pe care o poarta oamenii pentru cei dragi, tehnicienii de la aceasta firma au creeat anvelope de iarna cat si anvelope de vara GoodYear de calitate deosebita. Orice tip sau model de anvelopa de vara GoodYear veti alege puteti fii siguri ca primiti anvelope de vara de calitate superioara si veti putea oprii masina chiar si la „punctul culminant”.  
,
Unul din „craii” anvelopelor din ziua de azi, care a ajuns chiar si pe Luna,  este GoodYear. Cand ne alegem o anvelopa de vara speram ca aceasta sa indeplineasca toate conditiile sofatului in siguranta. Distanta de franare sa fie cel minim, iar raspunsurile la comenzile date sa fie cat mai rapide.