Noutăți! Nokian eLine 2 și Nokian iLine


Nokian eLine 2
Siguranță ecologică fără concurență

Noua anvelopă de vară Nokian eLine 2, cu clasificare AA, asigură autovehiculelor de clasă medie o putere maximă în toate condițiile de climă. Se încadrează în cea mai bună clasă de clasificare A, în categoria de aderență pe carosabil ud și de eficiență a consumului de carburant. Vă veți putea baza pe reacții precise și pe un confort optim de la prima zi de primăvară până toamna târziu. Tehnologia unică Coanda Nokian Tyres accelerează înlăturarea apei de pe suprafața anvelopei și protejează eficient împotriva efectului de acvanplanare.

  • Control maxim al conducerii pe carosabil umed

  • Ecologică, cu economie de carburant de până la 0,6 litri la 100 km

  • Confort de cursă premium cu orice viteză























 


Nokian iLine
Confort și economie

Noua anvelopă de vară Nokian iLine rulează silențios și sigur pe orice vreme de vară. Oferă o eficiență de primă clasă a consumului de carburant, ca urmare o cursă mai ecologică autovehiculelor cu mărimi mai mici și mijlocii. Anvelopa își păstrează stabilitatea și flexibilitatea și în condiții extreme. Caneluri unice Venturi protejează împotriva acvaplanării și uleiul de rășină, conținut în amestecul de cauciuc crește rezistența anvelopei.

  • Siguranță fără compromisuri

  • Stabilă și plăcut silențioasă

  • Rezistența la rulare redusă face economie de carburant și protejează mediul înconjurător

,Așa cum deja ne-a obișnuit, Nokian Tyres în fiecare sezon ne surprinde cu anvelope noi, înbunătățite, pentru ca șofatul să fie o plăcere, indiferent de condițiile meteo. Noutățile pentru sezonul de vară 2016 sunt: Nokian eLine 2 și Nokian iLine