Noile anvelope de vara de la Continental

Începând cu acest an Continental, introduce peste 210 articole noi în gama anvelopelor de vară. Noul portofoliu include dimensiuni pentru mașinile sport, autoturismele de clasă medie și de lux, mini și SUV.
SportContact 6
Față de versiunea sa anterioară, anvelopa SportContact 6 prezintă un avantaj substanțial când vine vorba de manevrabilitate, precizie de direcție și rezistanța la viteze mari. Cu o nouă formulă a compoziției benzii de rulare SportContact 6 este o anvelopă super sport dedicată performanței ridicate, fiind aprobată pentru viteză până la 350 km/h.
PremiumContact 6 
O anvelopă pentru autoturismele de clasă medie și de lux care asigură manevrabilitate precisă, răspuns precis la schimbarea direcției, siguranță maximă și caracteristici ecologice. Acestea sunt garantate de compuși noi, un nou design inspirat din modelul Continental SportContact 6 cu tehnologie avansată și un model al benzii de rulare care asigură o călătorie confortabilă. Rezultatul este un produs care aduce inovații în ce privește manevrabilitatea, rezistența la rulare, kilometrajul și calitatea călătoriei, cu până la 15 % în comparație cu modelul anterior.
Gama de anvelope PremiumContact 6 este autorizată pentru viteze între 210 km/h și 300 km/h.
ContiEcoContact™ 5
O anvelopă pentru modele până la clasa de lux inclusiv care asigură economisirea combustibilului.
Cu ContiEcoContact 5, Continental lansează un tip de anvelopă care combină distanța scurtă de frânare, pe șosele umede și uscate, cu rezistența mică la rulare. Pentru a obține acest lucru, dezvoltatorii de anvelope au introdus modificări la toate aspectele anvelopei. Rezultatul, combinat cu o distanță mai scurtă de frânare pe șosele umede, este o reducere de 20% în rezistența la rulare și cu 12% mai mulți kilometri. ContiEcoContact 5 este o anvelopă autorizata pentru viteze de până la 300 km/h.
În testele efectuate de revistele de specialitate, aceste produse Continental au obținut numeroase calificative „cel mai bun din cadrul testului” și au primit cele mai bune recomandări. În testele efectuate de asociația germană de automobile ADAC și de revistele auto motor und sport și Auto Zeitung, de exemplu, anvelopele de la Continental Group au primit cele mai înalte calificative, în timp ce testul efectuat de revista 4WD AutoBild allrad, ContiSportContact 5 SUV a luat primul loc.
Sursa: www.conti-online.ro