Membrii noi in familia de anvelope GoodYear Efficient Grip


Iata acum aceasta firma a revenit cu doua noi anvelope in familia Efficient Grip: 

Compact, aceasta marca fiind destinata anvelopelor mici de oras, cu care fiecare conducator auto se poate simtii in siguranta pe carosabilul aglomerat al oraselor, si Performance, care, prin cele 39 de dimensiuni acopera o gama larga de automobile si care, chiar de la aparitie a obtinut cele mai bune rezultate si recomandari  ale revistelor de specialitate, in urma testelor acestora. 

Astfel, aceasta anvelopa este in plina lansare pe teritoriul Europei, al Orientului Mijlociu si al Africii, are cateva dintre cele mai inalte grade de pe eticheta UE, a obtinut gradul A la aderenta pe drumul  umed si B la rezistenta de rulare.

Testele revistelor de specialitate germana cum ar fii AutoZeitung si AdacMotowelt, au clasat gama de anvelope GoodYear Efficient Grip Performance pe locul doi, caracterizand-o cu cel mai inalt grad de calificare „bun” si „recomandata”. 

Fie ca este vorba de anvelope vara sau anvelope iarna GoodYear va ramane mereu pe pozitii de top, multumind clientii cu produse de calitate, deci singura noastra datorie este sa folosim corespunzator  si prevazatori aceste anvelope. 


Incheiem scurta noastra descriere cu cuvintele lui Hugues Despres, Brand Director la GoodYear EMEA: 

“Strategia noastră de a câştiga cursa etichetării şi de a livra un set solid de produse care nu numai că întâlnesc toate cerinţele noii cheme de etichetare europene, dar şi ale celor 15 criterii care stau la baza testelor realizate de revistele de specialitate, precum şi a celor peste 50 de criterii interne devenite deja testament pentru capacitatea noastră de a dezvolta produse cu o anumită inginierie şi un nivel tehnologic ridicat. Şi tocmai în aceasta stă succesul nostru pentru mai departe, pentru 2014 şi chiar dincolo de acest an.”

, 
GoodYear este una dintre cele mai cunoscute marci de anvelope din lume datorita performantelor si inovatiilor aduse in permanenta pe piata anvelopelor, al aliajului folosit atat pentru producerea cauciucurilor rezistente cat si al altor produse folosite chiar si in domeniul sanatatii. Atat gama de anvelope de vara cat si cea de iarna este una dintre cele mai cautate pe piata pneurilor.