Informatii importante! Sanatatea clientilor si colegilor nostri este extrem de importanta pentru compania noastra!

Sănătatea clienților și a colegilor noștri este extrem de importantă pentru compania noastră, de aceea,  procesul de achiziție si desfășurarea activităților specifice service-urilor auto Marsorom se vor adapta situației actuale cu privire la răspândirea virusului Covid-19. Am reproiectat procesele deja amintite pentru a minimiza contactul personal, respectiv posibilitatea răspândirii infecției! Bineînțeles ca magazinul nostru web funcționează fără probleme și toate comenzile vor procesate și onorate de colegii noștri.

Continuăm să oferim clienților noștri servicii de calitate, dar vă rugăm să luati în calcul că în această perioadă activitățile din service pot dura mai mult decât de obicei.

Vă rugăm să respectați următoarele măsuri de prevenire:

  • Dacă doriți să cumpărați o anvelopă nouă/un set de anvelope, vă rugăm să o faceți prin intermediul magazinului nostru web (www.marso.ro) sau al serviciului suport clienți (0371-30.22.22)
  • Faceți o programare în service printr-un apel la nr. de telefon: 0371-30.22.22
  • Vrem să reducem la minimum numărul de persoane din același spațiu, de aceea vă rugăm să rămâneți în sala de așteptare dedicată clienților numai în timpul facturării datelor.
  • Informați reprezentantul Marsorom la sosire și lăsați spațiul pentru clienți cat mai liber!
  • Intrați pe una din rampele service-urilor sub îndrumarea unui coleg, dacă aveți nevoie de ajutor, adresați-vă colegilor noștri cu încredere!
  • Dacă este posibil, utilizați un card de credit pentru plată! Desigur, plățile în numerar vor continua să fie asigurate dacă nu se pot efectua plăți cu cardul de credit.
  • Dacă aveți echipament de protecție (mască și mănuși de protecție, desinfectant), nu ezitați să îl folosiți.
  • Dacă aveți semne ale infecției cu Covid-19 (cum ar fi febră, tuse, respirație, dureri musculare și oboseală) sau dacă o persoană din mediul dvs. manifestă simptomele infecției, vă rugăm să rămâneți acasă!
  • Dacă nu puteți veni din cauza unei infecții suspectate (izolare la domicilu), vă rugăm să contactați echipa suport clienți (0371-30.22.22), care vă va ajuta cu drag!

Cu aceste măsuri, suntem siguri că putem reduce riscul de răspândire a virusului, contribuind astfel la sănătatea dvs. și a colegilor noștri.

Vă mulțumim pentru înțelegere! Rămâneți sănătoși! 

Echipa Marsorom