In vacanta cu anvelope vara

Sirul nostru de prezentare continua azi cu gama de anvelope Dunlop. 

Istoria acestor anvelope a inceput acum 120 de ani, cand John Boyle Dunlop a inventat „anvelopa pneumatica” pentru tricicleta copilului sau. El a infasurat un tub de cauciuc umflat cu aer in jurul jantelor tricicletei fiului sau. 

Incepand de aici a urmat revolutionarea anvelopelor: in anul 1889 castigarea a patru curse cu anvelope Dunlop, acestea au fost primele victorii. In anul 1902 victoria la cursa Paris-Viena, 1906 victoria Tourist-Trophy, si succesul a continuat pana in zilele noastre, dar in acest timp s-au atins performante uimitoare si inovatii remarcabile. 

Tehnologia cea mai importanta la anvelopele Dunlop este tehnologia Touch, care va permite sa simtiti drumurile in orice moment. Componenta cauciucului este dublu siliciu, siliciu plus, si sa mai amintim cateva dintre tehnologii: Interval de temperatura Maximum Flange Shield (MFS), dispersia apei, bandaj fara cusaturi (JLB), nanoparticule. 

Lista scrisa cu problemele ce trebuie rezolvate inainte sa dea vara peste noi ar trebuii sa inceapa cu schimbul de anvelope pentru toti proprietarii de autovehicole.
Si de aici drumurle sunt ale noastre, cu anvelope vara de calitate nu ne mai poate sta in cale nicio conditie meteorologica, nici un drum infierbantat sau umed!
,
Precum ati observat magazinul nostru incearca sa va ofere pe langa gama variata de anvelope vara si idei, stiri, observatii, legate de anvelope, pentru ca acum, cu sosirea timpului pentru vacante, sa aveti posibilitatea alegerii unor anvelope de vara perfecte pentru masina dumneavoastra, avand informatiile de baza despre marcile si modelele mai recunoscute  de pe piata.