Durata de viata la cauciucuri de vara

Din motive tehnice montati cauciucuri vara sau iarna de aceeasi dimensiune, structura si putere. Intre cauciucurile de vara si iarna exista diferente semnificative. Aceste diferente consta in compozitia, flexibilitatea, si diferenta benzii de rulare. 
In cazul unor cauciucuri vara, componentele chimice sunt responsabile pentru rezistenta la caldura, uzura si procesul de imbatranire, elasticitate. Adancimea benzii de rulare este de minim 1,6 mm, cu cat acesta scade cu atat va scadea si capacitatea de aderenta Asa cum producatorii de automobile dezvolta mereu modele noi, asa si producatorii de cauciucuri fac acelas lucru. 
La cauciucuri de vara , compozitia cauciucului se schimba aproape in fiecare an pentru a se adapta la vreme si trafic si a asigura cel mai inalt nivel de securitate. Puteti alege cauciucuri vara din aproximativ 70 de marci existente pe piata. Selectati cauciucuri care vor oferi aderenta, tractiune, siguranta, consum de combustibil redus, si durabilitate pe termen lung. 
Aceste cauciucuri de vara moderne sunt concepute in asa fel, incat sa nu polueze mediul inconjurator. Durata de viata a cauciucurilor este in jur de 35.000- 55.000 km, care desigur depinde de calitatea acestora, stilul de conducere si performantele masinii.
, Anvelopa este mai mult decat un obiect simplu, negru, rotund. Este rezultatul unei fuziuni al chimiei, fizicii si ingineriei inovatoare. Intotdeauna trebuie sa alegeti cauciucuri care intrunesc reglementarile legale ale vehicolului, organizatiilor oficiale si a producatorului.