De ce este recomandat sa folosim anvelope de vara, de calitate superioara?

Calitate excelenta intalnim la gama de anvelope Continental, marca a carui nume ne intalnim la fiecare magazin sau depozit de anvelope. 

Inginerii de la Continental imbunatatesc in permanenta anvelopele, in fiecare an revin pe piata cu o serie de inovatii. Atat pentru anvelopele sportive cat si pentru anvelopele universale, formele, si mai ales compozitia cauciucului, care este destinat transmiterii unor forte ridicate, reusesc sa reduca distanta de franare, semnificativ, indiferent de conditiile meteo, ofera o aderenta excelenta si siguranta in viraje si reduce chiar si consumul de combustibil. 


Pentru ocrotirea integritatii corporale, si de ce nu, si pentru a economisii niste bani, este recomandat sa masuram cu regularitate presiunea in anvelope, cu cat suntem mai atenti la modul  in care utilizam aceste anvelope de vara, cu atat marim durabilitatea lor.


Indiferent ca alegem anvelope Continental sau o alta categorie de anvelope de vara, trebuie sa urmarim cu atentie si in permanenta nivelul de eroziune, santurile, nervurile si striatiile acestora, pentru ca odata cu uzura lor, anvelopa devine periculoasa, nu mai asigura raspunsuri corecte si rapide la schimbarile de directie si distanta de franare se prelungeste punand astfel in pericol nu doar vietile noastre, dar si al mediului inconjurator. 

,
  
  Toti conducatorii auto sunt constienti de necesitatea schimbului de anvelope la fiecare sezon, dar putini sunt cei care cunosc adevarata importanta a unei anvelope de vara de calitate buna.