Aveti anvelope vara? Puteti porni in vacanta!


Dupa cum v-am mentionat deja importanta anvelopelor in stirile precedente si v-am prezentat deja cateva marci de anvelope de calitate: anvelope Hankook, Nokian, Continental, GoodYear etc, tot asa ati fost informati din partea noastra de rezultatele testelor ce adeveresc definitia sigurantei si al calitatii. Nevoia de a reduce din cheltuieli nu trebuie sa ne puna in pericol viata, nici viata lumii inconjuratoare, iar daca iti propui ca in vara aceasta sa imblanzesti drumurile, incepe acest lucru prin a-ti echipa masina cum trebuie, incepand de la anvelope vara de calitate si pana la verificarea regulata a presiunii in aceste anvelope.

La gama de anvelope Hankook Tires ne-am putut obisnui cu calitatea si cu tehnologia Kontrol cu care anvelopele raspund la comenzile date, dar stim oare ca aceasta fabrica, care detine locul sapte in topul vanzarilor din lume, investeste un procent destul de mare din profit in laboratoare unde se testeaza permanent tehnologii si aliaje noi? Doar pentru ca gama de anvelope Hankook sa raspunda principiilor de calitate impuse de aceasta firma pentru a oferii clientilor sai performanta, siguranta si ocrotirea naturii. 

Aceasta a fost o mica paranteza, important este sa tinem seama ca, desii in timpul verii drumurile nu sunt inghetate, dar, sunt tot atat de periculoase fara anvelope  vara corespunzatoare. Problema se demonstreaza usor cu teste de anvelope vara cu adancimea profilului de 7 mm, la care distanta de franare de la 100 la 60 km este de 30 m, si o anvelopa cu adancimea de profil de 1,6 mm supusa aceluiasi test, distanta de franare creste la 80 m. Inchipuiti-va ce inseamna acest lucru intr-un moment de impas.
Si acum, va asteptam cu drag sa vizitati ofertele noastre de anvelope vara. 

,Programul pentru binemeritata  vacanta de vara cu familia, prietenii, desigur toti si-au facut-o de-alungul iernii, dar nu uitati ca cel mai important lucru inainte de o calatorie cu masina este siguranta.