Anvelope Nokian cu rezultate excelente

Aceste proprietati le puteti obtine cumparand anvelope Nokian. 
Fundatia Warentest impreuna cu ADAC au testat aceste anvelope finlandeze si au laudat separat aceste proprietati importante pe care anvelopele Nokian le indeplinesc. 
Mai mult de atat, compania de anvelope Nokian a venit cu o idee formidabila prin care poate schimba pozitia in cadrul categoriei. 
Ideea inovatoare este de a putea folosi anvelopele far cuie sau in functie de circumstante, cu cuie fara nici o dificultate, conversia fiind rezolvata de catre un simplu buton. 
Conceptul inventat a fost prezentat cu ocazia implinirii varstei de 80 de ani a anvelopelor Nokian, si in urmatorii ani birourile de proiectare a companiei se vor ocupa de aceasta dezvoltare. Insa si in prezent gama de oferta este larga la anvelope Nokian de vara, iarna sau all-season
In prezent, in comparatie cu concurentii sai, aceste anvelope Nokian castiga examenele cele mai bune pe drumurile cu zapada dar si pe cele uscate. 
A obtinut rezultate excelente la testele de zapada , cea mai scurta distanta de franare si cea mai buna aderenta, adica 100 de puncte din posibilul scor de 100. 
Totodata compania are grija de mediul inconjurator prin inlaturarea toxinelor si a uleiurilor in timpul fabricatiei.

, Atunci cand conditiile meteo sunt foarte schimbatoare e greu sa ne dam seama care este anvelopa perfecta pentru masina noastra. Comportamentul echilibrat pe timp uscat sau umed al masinii noastre, precum si manevrabilitatea si distanta scurta de franare, depind de anvelope.