Anvelope de calitate superioara vs anvelope ieftine sau secand hand



Centrele de cercetare ale producatorilor de anvelope, Hankook, Nokian, Continental, Michelin etc., au ca principal obiectiv permanenta imbunatatire amestecurilor de elastomeri care intra in compozitia anvelopelor, astfel incat sa obtina o durabilitate crescuta, un consum redus de combustibil in conditiile ocrotirii mediului inconjurator. 

O serie de oranisme de specialitate (ADAC) precum si revistele specializate in domeniul auto din occident realizeaza an de an peste de performante pentru anvelope, masurand caracteristici cum ar fi:

  • Distanta de franare 
  • Comportamentu in viraje,
  • Rezistenta la inaintare (consum de combustibil)

Toate aceste caracteristici se masoara in conditii de carosabil uscat, umed, zapada sau gheata.

Ca rezultat al acestor teste se acorda calificative la toate caracteristicile masurate, astfel incat prin insumarea lor se acorda o clasificare pornind de la NESATISFACATOR pentru anvelopele cu rezultatele cele mai slabe, pana la EXCEPTIONAL la anvelopele cu cele mai bune rezultate.

    Analizand aceste teste puteti face o optiune inteligenta inaintea deciziei de achizitie a unui set de anvelope.

    Banii sau viata? Eventual amandoua pe care le regasiti in oferta si promotiile Marso.
    ,Din pacate, situatia economica actuala din Romania nu permite tuturor detinatorilor de autovehicule sa achizitioneze intotdeuna un set de anvelope de calitate superioara. Dar, iata care este diferenta dintre o anvelopa de calitate superioara si una de calitate mai putin buna >>>