Anvelopa de vara Continental ne duce in vacanta pe roti sigure

Daca ne uitam la rezultatele testelor  ADAC  realizate impreuna cu organizatiile de consum Stiftung Warentest, OAMTC si TCS, pentru anvelope vara,  gama de anvelope Continental, si anume anvelopa Conti Sport Contact 5 a iesit invingator, alaturi de un alt competitor, la dimensiunile 225/45 R17, folosita atat la autoturisme sport, cat si la modele din clasa compacta sau medie.

„Bine”, veti spune, „dar cu ce ne ajuta acest lucru?”. Calificativul obtinut a fost urmat si de explicatie din partea editorilor care au participat la aceste teste, „echilibru excelent cu calificative de top pentru umiditate si caracteristici bune pe carosabil uscat si consum mic de carburant”, sau din partea TCS : „buna la toate categoriile legata de siguranta”.
In categoria anvelopelor pentru autoturisme de dimensiuni mici, 185/65 R15, a obtinut prestigiosul loc 2 gama de anvelope Continental 

ContiPremium Contact 5, cu mentiunile „excelent echilibrata, cu proprietati optime pe carosabil ud sau uscat, precum si cu rezistenta buna la uzura si deteriorari”, iar TCS a adaugat, pe buna dreptate la acestea: „buna la toate categoriile”

Astazi v-am prezentat cateva idei despre anvelope vara Continental, in speranta ca detaliile noastre despre anvelope va vor usura alegerile, si va vor oferii o vacanta placuta, lipsita de griji. 





,
Persoanele mai pretentioase se gandesc la achizitionari de anvelope de vara de calitate, desii sunt mai scumpe, au o durata de viata mai lunga, si datorita tehnologiilor cu care sunt fabricate ofera o siguranta inzecita pe drumurile umede sau infierbantate. 

Nu putem sa accentuam destul  de des ce importanta are o anvelopa vara de calitate buna la reducerea distantei de franare, atat pe carosabil umed cat si pe cel infierbantat  sau pe drumurile alunecoase, cu pietris, din munti, unde si o anvelopa de calitate excelenta este supusa incercarilor extreme, incercari, pe care de altfel le gasim si pe drumurile noastre pline de gropi.