news/big_image/2020/02/marso-premiumcontact6-1260x450.jpg

Continental PremiumContact 6 – cea mai buna in testele ADAC si Auto Zeitung.

 La testul realizat de catre cluburile auto - ADAC, ÖAMTC și TCS – au luat parte doua dimensiuni de anvelope de vara 225/40 R18 și 235/55 R17 (www.adac.de, www.oeamtc.at, www.tcs.ch). Dintre cele 16 anvelope de 18” care au fost testate, pentru modelele de masini compacte si medii, Continental PremiumContact 6 a castigat testul, impreuna cu o anvelopa concurenta.

Pentru dimensiunile de 17” pentru SUV-uri de dimensiuni medii, autoutilitare precum VW Transporter EcoContact 6 a fost evaluat „satisfacator” (ADAC) și „recomandat” (ÖAMTC / TCS). Pentru test au fost utilizate autovehiculele VW Golf GTI pentru anvelopele de autoturisme și Ford Kuga pentru anvelopele SUV.

În evaluarea lor despre anvelopa PremiumContact 6, cluburile au subliniat în primul rând performanțele sale foarte bune pe drumurile umede (punctaj maxim pentru franare si manipulare pe carosabil umed).

In acelasi timp, din 12 anvelope de la diferiți producători, Continental EcoContact 6 a primit „punctaj maxim pentru consumul de combustibil si rezistenta la uzura” anvelopa fiind apreciata si petru performatele sale pe carosabil uscat.

Anvelopele de 18” testate sunt potrivite pentru mașinile din clasa compactă, cum ar fi VW Golf, până la modele de gamă medie, precum BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class.

Anvelopele de 17” se potrivesc SUV-urilor de dimensiuni medii precum Ford Kuga sau VW T6 Transporter, in timp ce limuzine mari, cum ar fi Mercedes S-Class sau Audi A7, sunt de asemenea echipate cu aceasta dimensiune a anvelopelor.

Constatarile au fost publicate de cluburile auto ADAC, ÖAMTC, TCS si revista Auto Zeitung.

Sursa: www.continental-tires.com