Prima anvelopa din lume, clutata, fara cuie!

Cu aceasta tehnologie fara precedente ni se deschid portile catre viitor. 
Pentru o aderenta mai buna, conducatorul poate activa cuiele , iar cand nu mai este nevoie, ele se pot retrage in cauciuc. Datorita acestei tehnologii cuiele intra in functiune doar in cazul in care este nevoie de ele. 
Conducatorul are posibilitatea de a alege, vrea sa circule sau nu cu anvelope clutate in functie de conditiile de circulatie. In caz de drumuri uscate, de oras cuiele sunt fara folos, dar in cazul in care masina circula pe drumuri inghetate si periculaose, cuiele se pot activa pentru o siguranta extra. Cuiele se pot activa deoadata la toate cele 4 anvelope. 


Aceasta tehnologie revolutionara, intr-o zi poate fi disponibila pentru toata lumea” -  a declarat Matti Morri managerul tehnic la Nokian Tyres.
In 1934 Nokian Tyres a dezvoltat si a fabricat prima anvelopa de iarna corespunzatoare pentru drumurile acoperite de gheata din Nord. 2 ani mai tarziu inginerii au dezvoltat anvelopa Nokian Snow-Hakkapelitta, anvelopa speciala pentru autoturisme, ideala pentru drumuri alunecoase.
In zilele noastre Nokian Hakkapelitta este una dintre cele mai recunoscute anvelope de iarna din lume.

Anvelopele speciale, create prin aceasta tehnologie unica, inca nu sunt disponibile, dar pana atunci va invitam sa parcurgeti oferta noasta pentru anvelope din gama Nokian.
Anvelopele de iarna Nokian WR au fost create special pentru conditiile din Europa, castigand multe teste si premii. 

, La aniversarea de 80 de ani, al anvelopelor de iarna, Nokian Tyres prezinta prima anvelopa din lume, clutata, fara cuie!