Noile anvelope Nokian WR SUV 3 pentru conditii extreme de iarna

Gama de anvelope Nokian se simte ca si acasa in conditiile solicitante de iarna de pe teritoriul Europei. "Ghearele"acestui model se agata cu fermitate in zapada, oferind astfel o aderenta excelenta, raspuns corect la viraje si distante de franare reduse chiar si pe drumuri alunecoase. 

Designul unic al benzii de rulare, simetric si directional ( cu un sens de rotatie fix) dezvoltat pentru SUV-uri ofera o manevrabilitate fantastica, nervura centrala longitudinala stabilizeaza miscarea pe toate suprafetele, in special la viteze mari, iar in plus, gama de anvelope Nokian WR SUV-3 economiseste combustibil si ocroteste natura. 

Compozitia de siliciu al acestei anvelope asigura adaptare la conditiile extreme de iarna si la viteze mari, aderenta excelenta si rezistenta la uzura chiar si la schimbarile bruste de temperatura. 

Uleiul de rapita, care se adauga in compozitia cauciucului Nokian WR SUV-3 subliniaza natura ecologica al acestei anvelope, o face mai rezistenta, ajuta la economisirea de combustibil. 

Inca o noutate de la Nokian: suprafata de rulare al pneurilor este echipata cu indicatoare de uzura DSI, care ajuta mult, mai ales pe timp de iarna la recunoasterea anvelopelor uzate. Numerele de pe nervura centrala al anvelopei indica adancimea canalelor principale in milimetrii. Simbolul "fulgului de nea" al indicatorului de siguranta de iarna (WSI), ramane vizibila la o adancime de 4 mm. Cand simbolul se uzeaza complet, anvelopa trebuie inlocuita.
     

 Incet trbuie sa ne luam ramas bun de la canicula si urmeaza sa facem achizitiile si pregatirile pentru sezonul rece. Portile noastre sunt deschise si acum indiferent ca aveti nevoie de informatii sau de un set nou de anvelope, noi va asteptam!




,
Nokian introduce in sortimentul sau noile anvelope de inalata performanta Nokian WR SUV-3. Si de ce este speciala aveasta anvelopa?