news/big_image/2023/10/add-a-subheading.png

Goodyear UltraGrip Performance 3 premiat cu două distinctii

Noul produs Goodyear UltraGrip Performance 3, a fost premiat cu  distinctiile „Eco-Master” și „Green Tire” de către Auto Bild.

În cel mai recent test pentru anvelopele de iarnă, publicația germană, apreciază noua anvelopă de iarnă Goodyear UltraGrip Performance 3 pentru eficiența și durabilitatea sa deosebită.

Rezultatele testelor subliniază performanța excelentă echilibrată de iarnă, fără niciun compromis în kilometraj, depasind în mod clar competitorii, aceasta fiind o alegere excelentă și pentru șoferii de vehicule electrice.

Expertii felicită UltraGrip Performance 3 pentru sustenabilitate, constientizarea cu privire la mediul inconjurator si siguranta mobilitatii, pentru care acorda o evaluare generala “exemplar”.

Auto Bild recomandă cu tărie anvelopa Goodyear, invocând-o drept „anvelopă premium echilibrată, cu proprietăți convingătoare pentru iarnă, kilometraj foarte mare, distanțe scurte de frânare și confort bun”.

Testul de anvelope de iarnă Auto Bild 2023 compară 54 de anvelope de iarnă din întreaga industrie în dimensiunea 225/45 R 18.