news/big_image/2021/11/wide.png

Despre Continental

Încă de la fondare, din 1871, Continental are un singur scop: să aducem siguranță pe șosele fără a compromite confortul și plăcerea de a șofa.

De la prima anvelopă de automobile din lume cu bandă de rulare cu profil, până la anvelope inteligente pentru autovehicule autonome, de la cauciuc natural și sintetic până la anvelope realizate din păpădie, am forțat limitele mobilității în permanență.

Totodata, Continental este unul din principalii furnizori ai industriei auto, iar în timp ce tu citești asta, aproximativ 240.000 de angajați pricepuți din aproape 60 de țări lucrează pentru a atinge acest obiectiv. Toți muncesc în medii diferite cu o viziune unică: mobilitatea să fie mai sigură, sustenabilă și interconectată. Pe măsură ce mașinile devin tot mai inteligente, nu doar diviziile de Tires si ContiTech, ci și Autonomous Mobility and Safety, Vehicle Networking and Information și Vitesco Technologies muncesc împreună cu noi pentru a oferi o experință optimă la volan. Începând cu siguranța activă și pasivă, managementul informațiilor și al combustibilului până la "ochii șoferului", Continental acoperă toate aspectele legate de condusul unei mașini - și poate într-o zi o va face să conducă singură.

Inovația este o expediție fără sfârșit

Una dintre lecțiile importante pe care le putem învăța din trecutul nostru este că a sta pe loc nu constituie niciodată o opțiune. Menținerea viitorului în mișcare este obiectivul pe termen lung care ne motivează să inovăm în continuare. Depunem eforturi mari pentru a descoperi soluțiile de mobilitate ale zilei de mâine, nu doar în ceea ce privește anvelopele, ci și pentru a inaugura mobilitatea electrică, conectivitatea inteligentă și infotainmentul de ultimă generație. Oriunde v-ar purta viitorul, pe dumneavoastră sau afacerea dumneavoastră, haideți să mergem împreună.

Un viitor fără accidente este posibil

Indiferent de vârsta, de mașina sau de destinația dumneavoastră, am fost întotdeauna dedicați efortului de a vă oferi siguranță. Moștenirea pe care o lăsăm în materie de siguranță a anvelopelor este un indicator al faptului că sentimentul de siguranță pe care vi-l oferim pe șosea, indiferent de condiții, este înscris în ADN-ul nostru. În prezent, sosirea noilor tehnologii, precum cea a senzorilor inteligenți, realitatea augmentată și iluminatul adaptat modelează modul în care va evolua siguranța în viitor. Urmăriți călătoria noastră către o lume cu zero accidente.

Răspunderea de a avea grijă de planeta noastră ne aparține și nouă

Durabilitatea este o temă care se regăsește de-a lungul întregii istorii Continental. De la dezvoltarea unor procese de producție neutre din punctul de vedere al emisiilor de carbon până la reducerea emisiilor de pe șosea, suntem dedicați efortului de a ne îngriji planeta. În prezent dezvoltăm deja anvelope realizate din păpădie și scădem consumul de combustibil și emisiile de CO2 prin cercetarea extinsă a materialelor și prin procese de producție îmbunătățite, așa că închipuiți-vă ce am putea face în viitor. Haideți să lucrăm împreună pentru a face mobilitatea mai durabilă.