Canicula a topit preturile pentru anvelope de iarna!

   
   Aliajul care alcatuieste compozitia unei anvelope de iarna este total diferita fata de compozitia unui pneu de vara sau de patru sezoane. Specialistii firmelor de cauciucuri folosesc pentru acest aliaj un procent mai mare de cauciuc natural si dioxid de siliciu care evita intarirea cauciucului la temperaturi scazute, respectiv uleiuri aromatice care mentin caracteristicile elastice ale anvelopelor. 


     Profilul caii de rulare al anvelopelor de iarna contin zone cu mici benzi, care duc la cresterea tractiunii pe zapada si in conditii de umiditate permite apei sa iasa mai usor de sub anvelopa, evitand astfel acvaplanarea automobilelor pe carosabil umed sau inghetat. 


   In Scandinavia anvelopele de zapada  au crampoane de metal, astfel imbunatatind circulatia pe zapada sau gheata si evitand alunecarea. Aceste anvelope cu crampoane sunt interzise insa in majoritatea tarilor Europene fiindca distrug in totalitate carosabilul. Anvelopele de iarna nu elimina derapajul  pe zapada sau gheata, dar reduce riscul lui. 


       Firma noastra ofera posibilitatea achizitionarii seturilor de anvelope de iarna la preturi promotionale. Profitati acum de super ofertele noastre!

,In tarile Europene utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie potrivit legilor in vigoare si desii sunt costisitoare seturile de iarna in plin sezon, ofera o siguranta marita pe carosabilul inghetat. Anvelopele de iarna sunt obligatorii doar pe portiunile de carosabil cu zapada, gheata sau polei.