BMW X5 va fi echipat cu anvelope Hankook

Noua anvelopa Hankook SUV Ventus S1 Evo2 va fi lansata cu o constructie complet nou dezvoltata, cu gene sportive dinamice, create special pentru aceasta categorie de masini.
 
Noile anvelopele Hankook SUV au fost create cu scopul si noul concept pentru vehicule dinamice, driverse de inalta performanta, fara compromisuri , respectand caracteristicile cum ar fii: comfortul lux, zgomotul redus la rulare, rezistenta la rulare: "Cu noul Ventus S1 evo2 SUV am creat o anvelopa de inalta performanta, care se adapteaza in mod optim la caracteristicile vehiculelor SUV-premium, cum ar fi noul BMW X5, pentru a simti comfortul sportiv, fara a neglinja insa atributele de eficienta si excelenta de mediu, care devin din ce in ce mai importante in ziua de azi" spune inginerul Klaus Krause, Director tehnic al Centrului European Hankook de la Hanovra, Germania. 

Tehnologia noua, deosebit de sofisticata, al anvelopei Ventus S1 evo2 are o raza de rulare multipla, si un strat dublu de "carcasa" pentru a oferi o suprafata de contact maxima a pneului cu carosabilul in orice conditie. Anvelopa impresioneaza nu doar cu abilitati deosebite de rezistenta la acvaplanare, dar si cu o suprafata de contact optim pentru echilibru, atat pe drumuri umede, cat si pe cele uscate.
Controlul si siguranta la viteze mari au fost imbunatatite, de asemenea, iar prin introducerea designului de blocuri cu 3straturi, cu un aranjament special al blocurilor pe bordura exterioara, inspirat de DTM, anvelopa garanteaza performante mai eficiente de tractiune de-a lungul intregului ciclu de viata. Aliajul anvelopei contine cea mai noua generatie de siliciu, cu un sistem optimizat de reticulare, care imbunatateste tractiunea pe carosabilul umed, si are caracteristici de rezistenta la imbatranire. Aceasta anvelopa va fi disponibila pe piata pieselor auto din primavara anului 2014 in dimensiunile de 17-22 cm, si latimea benzii de rulare 225-315.
Noi asteptam cu nerabdare aceste noi anvelope Hankook...
, In 27 noiembrie, La Seul (Coreea), conducerea Hankook a anuntat extinderea portfoliului de echipamente premium pentru producatorii de automobile din Germania. Compania va furniza anvelope Hankook de "ultra inalta performanta (UHP)" pentru a echipa noile generatii de BMW X5, acesta fiind a 5-a generatie de BMW care va fi echipat  cu anvelope Hankook.: " incepand cu furnizarea de anvelope Hankook de inalta performanta pentru seria BMW X5, Hankook Tire isi va extinde  prezenta pe piata globala de anvelope SUV, ca furnizor de anvelope premium" declara  Dl. Seung Hwa Suh, vicepresedintele companiei.