Anvelope GoodYear UltraGrip 8, pentru cei ce nu si-au ales inca anvelopele de iarna

Ca urmare a noilor cercetari, inginerii firmei GoodYear au lansat noua generatie de anvelope de iarna, care ofera soferilor distante de franare mult mai reduse, aderenta suplimentara pe drumurile inzapezite, rezistenta la acvaplanare, deci, intr-o propozitie: siguranta in condus pe drumurile alunecoase de iarna.

Asadar, va prezentam noua generatie de anvelope GoodYear - GoodYear UltraGrip 8, care este continuarea dezvoltarii anvelopei UG 7+ , al carui profil de rulare a fost folosita doar tehnologia lamelelor 3D-Bis. 
    Caracteristicile acestei anvelope: 
distante de franare reduse pe zapada si gheata: tehnologia 3D-Bis, va vine in ajutor atunci cand este cea mai mare nevoie, sistemul de blocuri interblocabile ofera distanta de franare cu 1 m (pana la 3%) mai redusa decat performanta medie a anvelopelor de iarna
aderenta suplimentara: cu ajutorul compusilor speciali al suprafetei de rulare veti avea o aderenta mai buna, chiar si la -7grade, in plus, si o rezistenta mai mare la uzura, primind un randament kilometric mai mare de la anvelopa
manevrabilitate excelenta: tehnologia 3D-Bis al acestei anvelope GoodYear imbunatateste aderenta, chiar si pe vreme schimbatoare, de la drumuri umede si uscate, pana la carosabil acoperit de lapovita, gheata sau ninsoare. Un ajutor mai reprezinta si forma optimizata, care aduce o parte mai mare de cauciuc in contact cu carosabilul, sporind astfel controlul pe drumurile alunecoase, chiar si cand anvelopa este uzata, aveti o manevrabilitate sporita, datorita unui design de noua generatie al suprafetei de rulare in forma V. 
rezistenta la acvaplanare: anvelopa GoodYear UG 8 ofera cu 16 % rezistenta mai buna la acvaplanare ca si concurentii sai, pe serpentine, datorita canelurei duble in V, o parte fiind pentru evacuarea apei, iar cealalta pentru o aderenta mai buna pe zapada. Ca urmare, asigura un control deosebit pe carosabil ud sau in perioada de dezghet. 

Asadar, sfaturi si idei v-am oferit, si acum e momentul sa va schimbati anvelopele, pentru binele vostru si al celor din jur, si pentru un Craciun fericit si Un An Nou in siguranta!

,
Bun venit intarziatilor si in loc sa va "primiti ceaiul", va oferim o idee de anvelopa de iarna, pentru ca, speram ca v-ati dat deja seama cat de importante sunt, si vi le veti achizitiona si monta cat de curand!