An cu succes pentru Dunlop: prelungeste parteneriatul cu ADAC si echipeaza noul Opel Monza

Herman Toncyk, presedintele de sport ADAC declara: "Volkswagen si Dunlop participa de multi ani la Formula ADAC Masters, de aceea sunt un element important in activitatea tinerei echipe Motosport Germane. Numai printr-un parteneriat riguros si bun putem asigura platforme de succese pentru tinerele stele cum sunt Sebastian Vettel, Nico Rosberg, Nico Hulkenberg. Impreuna cu partenerii nostrii vom continua povestea de succes ADAC Formula Masters. " 
Dar anvelopele Dunlop nu doar la ADAC au succese. 
Dunlop anunta ca au dezvoltat un nou model de anvelope care au fost prezentate pe jantele noului concept Monza de la Opel in cadrul celui de-al 65-lea Salon Auto International (2013) de la Frankfurt.  Producerea acestor anvelope, concepute de Dunlop impreuna cu Opel pentru a se armoniza perfect cu noul design al masinii, pe dimensiunile 245/35 R21, au inceput in primele luni ale anului 2013 si s-a derulat in mai multe etape, pentru a avea siguranta ca este proiectata perfect si are formele necesare care se potrivesc standardelor si asteptarilor inalte ale Opel. Aceasta anvelopa Dunlop a fost creata pentru a completa eficienta optima la condus al masinii, este o anvelopa usoara cu o rezistenta la rulare scazuta. 
Fehl declara:" Determinarea noastră de a fi o parte din noua generație a dezvoltării auto este din nou confirmată prin acest proiect – nu doar prin abilitățile noastre inginerești avansate, dar foarte mult și prin excelența pe care am atins-o în designul vizual”. Iscusinta Dunlop de a produce si livra anvelope de inalta calitate si performanta, care respecta cererile privind eficientele imbunatatite din ziua de zi, face ca Dunlop sa devina o alegere fireasca pentru parteneriat. 

,

Al doilea cel mai mare AutoClub din lume, ADAC si-a prelungit parteneriatul cu Volkswagen si Dunlop pana in anul 2014, pentru ADAC Formula Masters. De la inceputul parteneriatului din 2008, Wolfsburg ofera motoarele pentru masinile de curse ADAC powered by Volkswagen, iar producatorul de anvelope Dunlop echipeaza Dallara-seaters, cu anvelope de curse care indeplinesc cerintele de inalta securitate de Formula 3 din 2008.