news/big_image/2022/10/add-a-subheading-2-.png

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 câștigător categoria All Season și Green Tire al testului Auto Bild

În cadrul testului pentru anvelope all season pe dimensiunea 195/55R16 publicat de Auto Bild pe 29 Septembrie, profilul  Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 este desemnat „CÂȘTIGĂTORUL TESTULUI“  dar și „GREEN TIRE".


În noua categorie ,,mediu și durabilitate“, anvelopa Goodyear este pe primul loc în clasamentul anvelopelor verzi.

Noua etichetă GREEN TIRE:

Pentru această comparație, s-au depus eforturi foarte mari, în special în ceea ce privește măsurarea kilometrajului, abraziunea și consumul anvelopelor. Impactul asupra mediului al traficului de autovehicule nu poate fi explicat. Cu toate acestea, particulele, emisiile de zgomot și resursele irosite nu pot fi eliminate cu ușurință și, cu siguranță, nu rapid. Și, să nu ne păcălim singuri, nu va exista niciun transport individual ecologic, chiar și cu trecerea la e-mobilitate. Acest lucru se datorează, de asemenea, parțial faptului că milioane de anvelope sunt produse folosind cantități mari de energie. Cu toate acestea, producătorii de anvelope fac eforturi serioase pentru a reduce treptat acest impact. Acesta este un angajament binevenit pe care dorim să îl promovăm și să îl sprijinim cu noua noastră etichetă ecologică „Green Tire”. Desigur, acest lucru este întotdeauna supus condiției ca siguranța la volan pentru noi șoferii să nu cadă pe marginea drumului în acest proces. Mai puțină abraziune, mai puțin consum de combustibil, mai puțin consum de resurse, mai puțină poluare fonică și distanțe mai scurte de transport - după implementarea acestor criterii, am analizat candidații din testul nostru de anvelope pe tot parcursul sezonului și am evaluat punctele individuale. Kilometrajul, cea mai mică cantitate posibilă de uzură a anvelopelor care rezultă din aceasta, și consumul de combustibil sunt caracteristicile decisive aici. În cele din urmă, vector 4Seasons de la Goodyear câștigă cursa, dovadă convingătoare că dinamica de conducere de top și angajamentul față de mediu nu se exclud reciproc.

Vector 4Seasons Gen-3 este cea mai bună dintre cele 35 de anvelope all season testate și cea mai ecologică și durabilă anvelopă all season. 

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 - câștigătorul testului cu caracteristici convingătoare de condus în toate condițiile meteorologice, manevrabilitate dinamică pe carosabil umed și uscat, comportament precis de direcție, kilometraj mare.

Ranking:
1. Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 - câștigătoul testului 2022, Green Tire 2022
2. Vredestein Quatrac 
3. Hankook Kinergy 4S² 
4. Kleber Quadraxer 3 
5. Kumho Solus 4S HA32+
6. Nokian Seasonproof
7. Dunlop Sport All Season 
8. Falken EuroAll Season - AS210 
9. Michelin CrossClimate 2 
10. Nexen N'blue 4Season 
11. Firestone Multiseason 2 
12. Toyo Celsius AS2 
13. Continental AllSeasonContact
14. Maxxis Premittra All Season AP 
15. Bridgestone Weather Control A005 evo