Anvelope Hankook

Compania a fost fondată în 1941 sub numele Chosun Tire Company, având sediul în Seul. În 1968 denumirea a fost schimbată în Hankook Tire Manufacture așa cum este cunoscută și în zilele noastre.

Fabrica Daejon a fost construită în 1979 și este una dintre cele mai mari fabrici de anvelope din lume. În 1981, fabrica de anvelope Hankook a înființat filiala americană Hankook Tire America Corporation. În 1994 Hankook își înființează filială în Beijing, unde construiește o fabrică automatizată, extrem de modernă în Keumsan, Coreea și apoi înființează Centrul Tehnic European de la Hanovra.

În 2006, a fost pusă piatra de temelie pentru prima fabrică europeană, construită în Dunaújváros, Ungaria.

În 2007, fabrica de anvelope Hankook a primit titlul pentru cel de-al șaptelea producător mondial de anvelope și a început producția la fabrica din Keumsan, construind o pistă de testare prin extinderea fabricii.

Producătorul de anvelope Hankook și-a câștigat renumele în toata istoria produselor. Anvelopele Hankook înregistrează performanțe superioare conform rezultatelor testelor independente. În plus față de fiabilitatea sa remarcabilă, prețul se dovedește a fi foarte atractiv.

Cauti anvelope Hankook ?


Hankook
K127 VENTUS S1 EVO 3
Hankook
K127B VENTUS S1 EVO3
Hankook
K125 VENTUS PRIME 3
Hankook
K117 VENTUS S1 EVO 2
Cel mai bun echilibru între performanța pe carosabilul umed și cel uscat. Modelul Ventus S1 evo2 este o anvelopă de performanță premium care asigură control la viteze mari. 
Hankook
K435 KINERGY ECO 2
Hankook
K425 KINERGY ECO
Hankook
K120 VENTUS V12 EVO 2
Hankook
K425
- Produs nou cu un profil asimetric, anvelopă de vară de mare performanță - Consum de carburant optimizat - Aderență sporită pe carosabil umed - Zgomot redus de rulare datorită tehnologiei de control al vibrațiilor - Număr mai mare de kilometri - Performanță de rulare sporită
Hankook
K115 VENTUS PRIME 2
Hankook
K117B VENTUS S1 EVO 2