Anvelope Aeolus

Cauti anvelope Aeolus ?


Aeolus
SP WINTER SPORT 4D MS
Aeolus
Alpin A4
Datorită capacităţii de rulare uşoară este nepoluantă şi cu economie la consumul de combustibil. Pentru maşini de oraş, monovolum şi de familie. Conduceţi în siguranţă şi cu o iarnă mai mult . Pe gheaţă, zăpadă sau pe ploaie: demarare cu 10% mai uşoară Distanţa de frânare mai scurtă cu…
Datorită capacităţii de rulare uşoară este nepoluantă şi cu economie la consumul de combustibil. Pentru maşini de oraş, monovolum şi de familie. Conduceţi în siguranţă şi cu o iarnă mai mult .

Pe gheaţă, zăpadă sau pe ploaie: demarare cu 10% mai uşoară

Distanţa de frânare mai scurtă cu 5%

Utilizare o perioadă mai lungă cu o iarnă
Aeolus
WR A4
Aderență crescută pe timp de iarnă pe crosabil uscat, ud sau acoperit de zăpadă datorită lamelelor cu performanță funcțională o stabilitate extrem de performantă și echilibrată la viteze mari confort maxim
Aeolus
4X4WINTERCONTACT
Aeolus
HAKKAPELIITA R SUV
Aeolus
HAKKAPELIITA 7 SUV
Aeolus
HAKKAPELIITTA LT3
Aeolus
ULTRAGRIP PERFORMANCE GEN-1
Aeolus
ASPIRE XP WINTER
Aeolus
CONTICROSSCONTACT WINTER
Aeolus
WINTERCONTACT TS 850 P
Aeolus
CONTIWINTERCONTACT TS 830 P
Aeolus
WINTERCONTACT TS 860 S
Aeolus
WINTER SPORT 5 SUV
Aeolus
SP WINTERSPORT 4D
Dunlop SP WinterSport 4D ofera aderenta exceptionala pentru toate conditiile de iarna. Caracteristici ale produsului: - Performanta excepptionala pe drumurile de iarna Asigura manevrare si capacitate de franare exceptionala pe timp de iarna pentru automobilele de inalta performanta -…
Dunlop SP WinterSport 4D ofera aderenta exceptionala pentru toate conditiile de iarna.

Caracteristici ale produsului:

- Performanta excepptionala pe drumurile de iarna
Asigura manevrare si capacitate de franare exceptionala pe timp de iarna pentru automobilele de inalta performanta

- Tractiune imbunatatita pe zapada si gheata

- Control si aderenta in conditii de umiditate

- Design eficient din punct de vedere al consumului de combustibil
Datorita constructiei si materialelor usoare, SP WinterSport 4D are nevoie de mai putina energie de rulare - ceea ce inseamna costuri cu combistibilul si emisiile de CO2 mai reduse in calatoriile dumneavoastra.
Aeolus
SP Winter Sport 3D
p SP Winter Sport 3D oferă manevrabilitate şi stabilitate optimă şi atunci când drumul devine brusc mişel.   .Cum? Ei bine, inginerii de la Dunlop caută intens posibilitatea atingerii performanţelor de vârf. Acest lucru a condus la dezvoltarea unicei SP Winter Sport 3D. Cele trei lamele de…
p SP Winter Sport 3D oferă manevrabilitate şi stabilitate optimă şi atunci când drumul devine brusc mişel.

 


.Cum? Ei bine, inginerii de la Dunlop caută intens posibilitatea atingerii performanţelor de vârf. Acest lucru a condus la dezvoltarea unicei SP Winter Sport 3D. Cele trei lamele de diferite dimensiuni, aşezate in profilul anvelopei, se asigură în trei locuri diferite de atingerea performanţelor de vârf, fie vorba de drum uscat, ud, acoperit cu zăpadă sau gheaţă.


Astfel, de exemplu, revoluţionarele lamele tridimensionale, conectate între ele,dacă şoferul înaintează încet pe zăpadă, se deschid , şi la creşterea vitezei se închid în vederea unei stabilităţi mai bune. Această tehnologie de vârf face posibil ca şoferii să obţină cele mai bune performanţe cu maşinile lor, indiferent de condiţii.


Tot nu vă vine să credeţi? Atunci comandaţi un set şi lăsaţi uitării anvelopele de iarnă pline de compromisuri.

Aeolus
SP WINTER SPORT 3D MS
Aeolus
WINTER SPORT 4D
Aeolus
SP WINTERSPORT 3D
Aeolus
ULTRA GRIP PERFORMANCE SUV GEN
Aeolus
ULTRA GRIP + SUV
Aeolus
Ultra Grip
3D-BIS Creşte densitatea lamelelor cu 60%, timp ce păstrează duritatea blocurilor. Tracţiune pe timp de iarnă şi stabilitate la pilotaj pe carosabil uscat şi ud deopotrivă. AMESREC SILICA Amestec special cu silica în banda de rulare, care îşi păstrează elasticitatea şi la o temperatură sub 7°,…
3D-BIS

Creşte densitatea lamelelor cu 60%, timp ce păstrează duritatea blocurilor. Tracţiune pe timp de iarnă şi stabilitate la pilotaj pe carosabil uscat şi ud deopotrivă.

AMESREC SILICA

Amestec special cu silica în banda de rulare, care îşi păstrează elasticitatea şi la o temperatură sub 7°, asigurând astfel o manevrabilitate şi tracţiune de un nivel ridicat.

V-TRED

Datorită profilului realizat prin tehnologia V-TRED capacitate sporită de împrăştiere a apei şi noroiului, şi rezistenţă la acvaplanare.

INDICATOR DE UZURĂ

Cu indicatorul de uzură creşte controlul uzurii benzii de rulare.Dispozitivul de protecţie al talonului protejează jantele din aliaj şi împiedică avarierea lor în viraje.

Aeolus
WINTER ICEPT EVO2 W320A
Aeolus
MP92 SIBIR SNOW
Aeolus
Latitude Alpin
LAMELA VTS .Face posibil ca la aceeaşi anvelopă una dintre părţi să aibă sarcina principală de tracţiune prin reţinerea unei cantităţi maxime de apă şi zăpadă.Pe teren uscat optimizat, suprafaţa de sprijin cauzează blocarea mai rapidă a lamelelor ceea ce face posibilă o menţinere bună a direcţiei.…
LAMELA VTS

.Face posibil ca la aceeaşi anvelopă una dintre părţi să aibă sarcina principală de tracţiune prin reţinerea unei cantităţi maxime de apă şi zăpadă.Pe teren uscat optimizat, suprafaţa de sprijin cauzează blocarea mai rapidă a lamelelor ceea ce face posibilă o menţinere bună a direcţiei.

Este un tovarăş de nădejde şi la viteză mare; Este un amestec de cauciuc nou, care asigură calităţi optime de aderenţă şi frânare pe drum alunecos.

Aeolus
LATITUDE ALPIN LA2
Aeolus
ALPIN 5
Este o anvelopa dominanta pe durmurile inghetate. Deja si profilul A4 era unul dintre regele anvelopelor de iarna, dar noul profil Michelin, cu un amestec de cauciuc perfect si o suprafata de rulare imbunatatita, fata de modelul predecesor, merita si mai mult atributul de rege, avand o aderenta si mai…
Este o anvelopa dominanta pe durmurile inghetate. Deja si profilul A4 era unul dintre regele anvelopelor de iarna, dar noul profil Michelin, cu un amestec de cauciuc perfect si o suprafata de rulare imbunatatita, fata de modelul predecesor, merita si mai mult atributul de rege, avand o aderenta si mai ridicata.
Aeolus
Pilot Alpin 5
Aeolus
WR SUV 4
Aeolus
WR SUV 3
Designul unic al benzii de rulare, simetric si directional ( cu un sens de rotatie fix) dezvoltat pentru SUV-uri ofera o manevrabilitate fantastica, nervura centrala longitudinala stabilizeaza miscarea pe toate suprafetele, in special la viteze mari, iar in plus, gama de anvelope Nokian WR SUV-3 economiseste…
Designul unic al benzii de rulare, simetric si directional ( cu un sens de rotatie fix) dezvoltat pentru SUV-uri ofera o manevrabilitate fantastica, nervura centrala longitudinala stabilizeaza miscarea pe toate suprafetele, in special la viteze mari, iar in plus, gama de anvelope Nokian WR SUV-3 economiseste combustibil si ocroteste natura. 

Compozitia de siliciu al acestei anvelope asigura adaptare la conditiile extreme de iarna si la viteze mari, aderenta excelenta si rezistenta la uzura chiar si la schimbarile bruste de temperatura. 

Uleiul de rapita, care se adauga in compozitia cauciucului Nokian WR SUV-3 subliniaza natura ecologica al acestei anvelope, o face mai rezistenta, ajuta la economisirea de combustibil. 
Aeolus
HAKKAPELIITA LT 2
Aeolus
SCORPION WINTER
Aeolus
SUV WINTER
Aeolus
WINTECH