Descoperiți secretul aderenței perfecte – Continental Black Chili Driving Experience

Black Chili Driving Experience vă oferă oportunitatea unică să trăiți visul oricărui șofer pasionat. Pentru că patru zile la volanul unor mașini sport pe drumurile pitorești din Provence, cu odihnă în cele mai luxoase hoteluri și gustări dintre cele mai sofisticate sunt exact ceea ce definește o experiență de vis.

Continental, sărbătoarea unui adevărat lider în industria automobilelor

Black Chili este „ingredientul secret” pe care compania Continental se bazează pentru ca  anvelopele să obțină rezultate și mai bune la utilizare. Datorită cercetărilor, inovațiilor și dezvoltării permanente de produse noi, introducerea pe piață a acestui ”ingredient” a îmbunătățit semnificativ capacitatea de manevrare și de frânare a anvelopelor de vară de înaltă performanță (UHP), reducând în același timp rezistența la rulare, ceea ce determină o durată de viață mult mai mare a  anvelopelor chiar și în condiții de utilizare zilnică.

Anvelopele SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P și    ContiSportContact 5 care sunt instalate pe mașinile incluse în desfășurarea evenimentului Black Chili Driving Experience sunt în mod special create pentru mașinile sport, vehiculele de teren de tip SUV și autoturismele electrice de foarte bună calitate. Calitatea acestor anvelope este certificată o dată în plus de faptul că sunt create de Continental, companie lider în domeniul echipamentelor originale pentru autoturisme. Toate autoturismele care iau parte la eveniment - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 și BMW M240i - sunt echipate cu anvelopele Continental încă din fabricație, crearea acestora fiind realizată în strânsă colaborare cu producătorul de automobile.

Aproape fiecare a treia mașină nouă produsă în Europa este echipată încă din fabrică cu anvelope Continental. Compania nu este însă doar un producător de anvelope, ci își dedică aproximativ 75% din întreaga sa activitate globală fabricării de piese auto. Astfel, nu e de mirare că majoritatea acestor mașini noi este echipată și cu o gamă largă de alte piese Continental, cum ar fi sistemele de suspensie și de frânare sau alte sisteme de siguranță (ABS, ESP, AEB etc.), conectivitate și soluții de divertisment, dar și cu piese mici, dar importante precum duzele de spălare a farurilor.

Cum puteţi câştiga şi călători în Franţa*?

Pentru a celebra locul major pe care îl ocupă în industria construcției de automobile și în cea a anvelopelor, Continental vă invită la evenimentul Black Chili Driving Experience. Dintre primii cei mai buni 100 de participanți la competiție, vom alege opt câștigători care vor putea veni la eveniment însoțiti de o persoană pe care și-o aleg chiar ei. Astfel, se vor putea bucura să afle împreună secretul unei aderențe perfecte.

Pentru mai multe informații și modalitatea de participare vizitați www.blackchili.ro

*Evenimentul se va desfășura în perioada 8 – 11 octombrie a.c. sau în primăvara anului 2021 și va ține seama de toate restricțiile și recomandările privitoare la protejarea sănătății.

incarcare...