Tehnologie unica: Nokian Aramid Sidewall


Tehnologia unica Nokian Aramid Sidewall utilizata initial pentru Nokian Hakkapelitta 8 este acum folosita si in procesul de productie al noii game de anvelope Nokian Line SUV. Fibrele aramidice rigideaza si intaresc talonul anvelopei, pentru o si mai buna rezistenta la impact cu un corp dur sau la strapungere. Acelasi tip de material este utilizat si in industria aviatica sau militara.

De ce talon ranforsat cu fibre metalice?
Fibrele sintetice aramidice extrem de durabile, care sunt de asemenea foliste cu succes la producerea vestelor antiglont, intaresc si consolideaza peretele lateral pentru a face anvelopele Nokian deosebit de rezistente la uzura si taiere. In combinatie cu centura metalica de ranforsare si noul compus al profilului, aceste anvelope au o durata de viata superioara si proprietati de manevrare excelente pentru conducatorii vehiculelor SUV.

Caracteristici Nokian zLine SUV:

- Manevrare precisa si stabila la viteze ridicate
- Comportament sportiv, echilibru si putere
- Structura de ranforsare cu fibre aramidice
- Prevenire a fenomenului de acvaplanare

Caracteristici Nokian Line SUV:
- Structura ranforsata cu fibre aramidice pentru o durabilitate inegalabila
- Performante, confort si eficientizarea consumului
- Extrem de sigure pe carosabil ud
,Inovatiile implementate in constructia anvelopelor Nokian zLine SUV si Nokian Line SUV au adus un plus din punct de vedere al sigurantei si al duratei de viata  si in variatele conditii meteo, specific Nordului.