SERVICIU CLIENȚI: 0371-302222
TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaȘtiriȘtiri anvelope de varăRandament optim cu anvelope Hankook

Randament optim cu anvelope Hankook

Randamentul redat de masina Dumneavoastra depinde de o multime de factori importanti. Cele mai principale elemente sunt piesele componente ale masinii care daca sunt alese cu grija si atentie ne vor oferi rezultatele asteptate. 
Un element esential este pneul care este oferit de producatori intr-o gama mare , fapt pentru care vom explora cele mai cunoscute firme producatoare pentru a face cea mai buna alegere. 
Producatorul de anvelope Hankook a dezvoltat o tehnologie avansata pentru a imbunatatii satisfactia clientilor prin calitatea inalta a produselor sale. 
Tehnologia Kontroll este cea mai noua inovatie pentru imbunatatirea calitatii. Este unul dintre cei mai mari producatori din lume cu o extindere in 185 de tari. Rezultatul tehnologiei indica un numar mare de proprieteti avantajoase care sunt considerate cruciale: performanta, siguranta, confort si inpactul anvelopei asupra mediului. Totodata este de parere ca satisfactia clientului este cel mai important aspect care trebuie luat in considerare. Filosofia de baza a companiei la fabricarea unor anvelope Hankook este, oferirea beneficiilor suplimentare pentru toate produsele la cele mai inalte standarde de calitate, siguranta, confort, ergonomie fie vorba de anvelope Hankook pentru autoturisme, camioane sau autobuze. 
Utilizand anvelope Hankook veti reduce si consumul de combustibil fie ele de vara sau iarna, fara sa uitati si de alti parametrii importanti : comportamentul pe drum uscat sau umed zgomotul, rezistenta la uzura, securitate.

Spuneți-vă părerea!

Biztonsági kód Refresh

De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
  • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
  • Hotel anvelope 
  • Personal calificat și dedicat activității
  • Servire promptă
  • Programări telefonice
  • Prețuri competitive
  • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

Mulțumesc de colaborare! Promți, amabili, cooperanți și profesioniști!

Avram Constantin, Facebook


Foarte mulțumită din toate punctele de vedere: seriozitate, rapiditate și calitate! Vă multumesc!

Chirca Grecov Corina Elena, Facebook


„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail