TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaȘtiriȘtiri anvelope de varăPrimavara cu anvelope de vara, anvelope Nokian

Primavara cu anvelope de vara, anvelope Nokian


nokian_foto_230.1.jpg

 Odata cu sosirea primaverii anvelopele de iarna isi pierd sensul. Pe vreme ploioasa , anvelopele de iarna ofera o siguranta mai slabă, decât  anvelope de vara, fiindcă profilele de vara sunt cunstruite special pentru a evita acvaplanarea.  Printre ofertele de sezon gasim un sortiment bogat si variat, atat din punct de vedere calitativ, cat si financiar.

Primavara incet – incet isi face aparitia si trebuie sa ne gandim din timp, inainte de sirurile lungi aparute la vulcanizari, la auto-service-urile din oras,  cel mai bine e sa cautam la un magazin online sau sa ne achizitionam anvelopele de vara si sa ne programam din timp.

Printre ofertele disponibile am gasit cateva pentru anvelope Nokian, dar sunt  anvelope pentru toate gusturile si buzunarele.

   Atata timp cat cauciucurile de iarna de la Nokian au fost create cu indemanare, precizie, pentru drumurile inghetate, inzapezite,  si contin uleiuri purificate, slab aromatice , introduse in cauciuc in timpul fabricatiei, care ajuta ca acesta sa ramana mai flexibil si la temperaturi mai scazute de 7 grade Celsius, la temperaturi mai ridicate anvelopele se rod, se uzeaza  mai repede si devin alunecoase, poate fara sa observam nestiind acest lucru si avand incredere in ele, astfel masina noastra devine mai predispusa la accidente.

   Spre deosebire de anvelopele de iarna, legea nu impune strict trecerea la anvelope de vara primavara, dar este mai recomandabil atat din punct de vedere tehnic cat si financiar. O anvelopa de iarna are un profil cu lamele si santuri mai adanci, care pe vreme uscata nu isi au rostul, dimpotriva,  poate sa mareasca zgomotul la rulare a masinii si sa mareasca chiar si arderea combustibilului.

 Ca si pentru anvelopele de iarna, si  clasa anvelopelor de vara au o norma impusa pentru adancimea de profil, ea nu trebuie sa fie mai mica de 2-2,5 mm dupa confirmarea specialistilor. 

Spuneți-vă părerea!

Biztonsági kód Refresh

De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
  • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
  • Hotel anvelope 
  • Personal calificat și dedicat activității
  • Servire promptă
  • Programări telefonice
  • Prețuri competitive
  • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

Mulțumesc de colaborare! Promți, amabili, cooperanți și profesioniști!

Avram Constantin, Facebook


Foarte mulțumită din toate punctele de vedere: seriozitate, rapiditate și calitate! Vă multumesc!

Chirca Grecov Corina Elena, Facebook


„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail