Continental transportă în siguranță pe cei mai buni fotbaliști din lume, precum și pe proprii oaspeț


În plus, ContiGol este dotat cu tehnologia AirKeep®-, astfel încât anvelopa își păstrează presiunea corectă cu până la 50% mai mult timp. Aceasta duce la o deformare mai mică și la performanțe de condus mai bune. 


Toate autobuzele Cupei mondiale sunt dotate cu versiunea 275/80 R 22,5 a ContiGol Urbano, pentru a ne asigura că echipele și delegațiile naționale ajung în siguranță la stadioanele unde va avea loc Campionatul mondial FIFA 2014™. 

Numele nu este unicul indiciu care arată că ContiGol Urbano este cu adevărat o anvelopă de Campionat mondial; peretele său lateral a fost personalizat cu mingi de fotbal stilizate, sigla Campionatului mondial FIFA și sigla galbenă vulcanizată a Continental. Ca urmare, aceste anvelope speciale vor asigura o vizibilitate deosebită pe parcursul întregului eveniment. 


„Suntem mândri că anvelopele noastre premium sunt folosite pentru autobuzele echipelor de la Cupa Mondială FIFA 2014™. Fiind singura legătură dintre autocare și șosea, ContiGol conferă siguranță maximă pentru cei mai buni fotbaliști din lume în timpul campionatului, precum și pentru pasageri și șoferi în viața de toate zilele”, a remarcat Dr. Andreas Esser, Directorul Unității Continental pentru anvelope comerciale.

Departamentul de cercetare și dezvoltare de la Continental, unde sunt concepute toate anvelopele companiei, dezvoltă produse și soluții personalizate pentru toate regiunile de pe glob. În calitate de producător de anvelope premium am furnizat deja anvelope pentru autocarele folosite la Campionatul mondial FIFA 2006™ din Germania și la Campionatul mondial FIFA 2010™ din Africa de sud. De atunci am reușit să reducem semnificativ nu doar distanța de oprire ci și rezistența la rulare, cu un marcant efect pozitiv asupra consumului de combustibil. 

Producția ContiGol Urbano a început la fabrica de anvelope Continental din Camaçari, Bahia, Brazilia, în primul trimestru al anului 2014. Sunt în curs de producție două dimensiuni – 275/80 R 22,5 și 295/80 R 22,5 –, ambele destinate piețelor din Brazilia, Ecuador, Columbia și Venezuela.

sursa: www.conti-online.com

,În calitate de sponsor oficial al Cupei Mondiale FIFA 2014™ din Brazilia, Continental a dotat toate cele 32 de autobuze ale echipelor, precum și autobuzele de transfer pentru proprii săi invitați, cu anvelope premium. 

Anvelopele ContiGol Urbano au fost concepute special pentru condițiile de trafic urban din Brazilia, ca de exemplu opriri frecvente și modificări de viteză, iar cu noul său compus de cauciuc prezintă o îmbunătățire de 30% a randamentului kilometric prin comparație cu predecesorul. cauc