news/big_image/2023/08/untitled-design-12-.png

Nokian Tyres introduce noul simbol ELECTRIC FIT™

Piața autovehiculelor electrice crește exponențial în fiecare an, iar numărul de autovehicule electrice vândute numai în Europa se ridică deja la câteva milioane. Această electrificare a automobilelor afectează și proiectarea anvelopelor: cu cât există mai multe automobile electrice pe o piață în continuă creștere, cu atât sunt necesare mai multe tipuri diferite de anvelope pentru fiecare autovehicul. Pentru a-i ajuta pe conducătorii de automobile electrice să găsească anvelope compatibile, compania Nokian Tyres introduce noul simbol ELECTRIC FIT™, în întregul său portofoliu de produse premium existente și viitoare.

Acest simbol înseamnă că anvelopele Nokian Tyres® pot fi montate atât pe automobile cu motor cu combustie internă, cât și pe automobile electrice și, indiferent de tipul de motorizare, oferă performanțe sigure și de înaltă calitate. Nokian Tyres dezvoltă și testează de peste 10 ani anvelope special concepute pentru automobilele electrice, în scopul de a asigura performanțe și o eficiență excelente ale acestor anvelope.

Pe lângă produsele premium de înaltă calitate, potrivite pentru autovehiculele cu tracțiune integrală, anvelopele Nokian Tyres, dezvoltate special pentru automobilele electrice, dispun de tehnologia Nokian Tyres SilentDrive®, care absoarbe sunetele și reduce zgomotul din interiorul acestor autovehicule silențioase. Acest tip de anvelope reprezintă niște produse extrem de avansate, concepute pentru cei mai exigenți șoferi de automobilele electrice.

Produsele Nokian Tyres răspund cerințelor vehiculelor electrice și ale șoferilor moderni. Compatibilitatea fără probleme ELECTRIC FIT™, înseamnă că vă puteți baza pe performanțe sigure și de lungă durată ale anvelopelor, indiferent de condițiile de cursă sau de tipul de autovehicul.
Aflați mai multe...