Distribuitori

Compania Marsorom S.R.L a fost înființată în anul 2002, unic acționar fiind cel mai mare distribuitor de anvelope din estul Europei, Marso Holding din Nyiregyhaza, Ungaria.

Obiectul de activitate al companiei este importul și distribuția pe teritoriul României al anvelopelor destinate tuturor tipurilor de autovehicule, pornind de la cea mai mică semnătoare, trecând prin autotursime, camionete, camioane, utilaje agricole, industriale, terasiere, portuare etc.

O mare parte din cifra de afaceri (85%) este realizată din activitatea de distribuție a anvelopelor, Marsorom S.R.L poziționându-se ca și cotă de piață a doua cea mai mare firmă din domeniu, din România.

Toate celelalte canale de vânzări sunt importante în dezvoltarea noastră, ocupând o poziție foarte bună atât în domeniul vânzărilor online, cât și în oferirea serviciilor conexe vânzării de anvelope, reprezentată de service-urile de roți, ale căror beneficiar principal sunt marile firme de leasing operațional internațional, dar și firmele de distribuție posesoare de parcuri auto.

Portofoliul de anvelope pe care le distribuim curpinde 12 mărci strategice. Suntem cel mai mare distribuitor din România al grupului Michelin, acest producător având o cotă în activitatea noastră de peste 55%. În același timp suntem cel mai mare distribuitor din România al producătorilor de anvelope Nokian Tyres din Finlanda și Hankook Tire din Corea de Sud.

Beneficiem de un know-how foarte bine pus la punct și mereu inovator în domeniu, adaptând în Romania modele de business introduse în piața din Ungaria de către “firma mamă”, Marso Holding.

Accesul la webshopul destinat partenerilor noștri en gros se face la adresa: http://shop.marso.ro.