Importanța anvelopelor de vară

Considerăm că nimenui nu-i place să-și irosească banii, din acest motiv repetăm an după an, că prin achiziționarea de anvelope de vară, pe termen lung economisiți bani.

Motive pentru care anvelopele de vară sunt importante

În timp ce iarna anvelopele luptă cu zăpadă, gheață și temperaturi scăzute, vara condițiile sunt complet diferite: asfalt încălzit, uscat sau umed. Nu este deloc nesimnificativ cu ce anvelope circulăm.
Ca urmare a motivelor mai sus enumerate, producătorii ne oferă o gamă variată de anvelope, dintre care fiecare își poate alege modelul cel mai potrivit.



























Datorită etichetării anvelopelor, care a fost introdusă în 2012, avem la dispoziție multe informații importante despre anvelope, nu doar caracteristici tehnice, cum ar fi: nivel de aderenta pe carosabil umed, consum de carburant, nivel de zgomot emis.
Știm că, de cele mai multe ori este dificil de ales din gama foarte variată, dar noi vă stăm la dispoziție să vă ajutăm cu informații utile, sfaturi profesionale și cu răspunsuri la întrebările pe care le aveți, pentru ca Dumneavostră să fiți mulțumit de alegerea făcută.

Contactați-ne prin telefon, prin mail sau personal la unul dintre cele 10 service-uri MarsoRom: http://www.marso.ro/contact

,
Când temperatura se menține constant peste 7 grade, merită să trecem la anvelope de varăVara, pe asfalt cald, anvelopa de iarnă se uzează mult mai repede decât anvelopa de vară, astfel mașina consumă mai repede 2 garnituri de anvelope de iarnă, decât un set vară și una de iarnă, în aceeași perioadă de timp.