HANKOOK TRB – echipare originala Schmitz Cargobull


Anvelopele de remorci Hankook TBR au fost disponibile de multi ani, ca produs premium, in echiparea originala pentru toate tipurile de remorci Schmitz Cargobull. 
In plus, la extinderea pe termen lung a contractelor de livrare, cele doua companii s-au pus pe acord in legatura cu cooperarea strategica, la nivel international.
Producatorul Hankook, fabricant de anvelope premium, va dota cu anvelope de ultima generatie – ecologicele si eficientele anvelope de remorci TBR – care au fost adaptate la conditiile europene, si pentru viitor vehiculele grupului Scmitz Cargobull AG, inca din fabrica. Este vorba despre seriile e-cube, e-cube Max si SmartWork. Cele doua companii au semnat recent si au parafat detaliile cooperarii lor pe termen lung. Schmitz Cargobull AG, cu sediul in Horstmar, este liderul producatorilor europeni pe segmentul remorcilor pentru camioane.

Business-ul montarii de anvelope originale Hankook TBR se va concentra initial pe piata europeana si cuprinde acum noua marimi pentru trailere, de la 19,5 la 22,5 inchi, cu includerea mega-trailer-ului ce utilizeaza marimea 455/40R22,5 dein eficientele serii e-cube Max.
Toate anvelopele Hankook sunt livrate direct la locul de productie al companiei.
Anvelopele premium Hankook pentru camioane sunt montate la remorcile premiate Schmitz Cargobull, care se adreseaza transportului greu national si international.

Depre Hankook Tire

Hankook Tire este unul dintre cei mai mari producatori globali de anvelope, cu crestere rapida in fabricarea cauciucurilor radiale, inovative, de calitate si inalta performanta, pentru autoturisme, camioane usoare, SUV-uri, camioane, autobuze si sporturi cu motor (curse in circuit, raliuri)
Aspirand sa devina excelenta excelentelor in calitate si satisfactie a condusului, Hankook Tire investeste continuu in cercetare si dezvoltare, detinand cinci centre globale R&D in Germania, SUA, China si Japonia.
Solutiile de anvelope facute la comanda pentru pietele europene precum si Echipamentul Original European in concordanta cu solicitarile marilor producatori de automobile sunt dezvoltate de Centrul Tehnic din Hanovra, Germania.
Productia este realizata intr-o fabrica de ultima generatie la Rácalmás, Ungaria, inagurata in iunie 2007, care este continuu dezvoltata. In prezent, peste 2.700 de angajati produc aproximativ 13 milioane de anvelope anual pentru autoturisme, SUV-uri si camioane usoare. Pana la completarea ultimei unitati de productie in 2014/2015, capacitatea de productie va creste pana la 19 milioane de anvelope pe an.

,Producatorul de anvelope Hankook si Schmitz Cargobull AG, liderul producatorilor de remorci de camion din Europa, isi extind colaborarea.