Goodyear EfficientGrip Performance a fost „Anvelopa Anului” in Spania


Multumita echilibrului intre calitate si pret, anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance este considerata anvelopa de top, in plus este una dintre dintre cele mai bine etichetate anvelope de vara de pe piata, avand un rating A pentru aderenta pe umed si B in rezistenta la rulare. Juriul a luat in calcul si ratingul mare pentru doi dintre cei mai importanti parametri: consumul de carburant si capacitatea de franare.

Goodyear EfficientGrip Performance nu este primul castigator de premiu din linia EfficientGrip. Anvelopa Goodyear EfficientGrip SUV a fost si ea aleasa anvelopa anului in categoria SUV/4x4 in anul 2012.

Pentru premiul „Anvelopa Anului” de la revista Neumáticos y Mecánica Rápida in 2014, pentru prima oara, a fost luata in considerare opinia cititorilor revistei, prin votul pe e-mail. 

Sursa: www.goodyear.eu/ro

,In 2014 s-a organizat a 15-a editie a Premiilor Anvelopa Anului, iar castigatorul a fost Goodyear EfficientGrip Performance. Aceasta recunoastere a celor mai importante produse Goodyear valideaza strategia brandului de focusare asupra inovatiei si tehnologiei pentru a oferi soferilor produse mai sigure.