SERVICIU CLIENȚI: 0371-302222
TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaȘtiriȘtiri anvelope de varăAnvelopa de vară Nokian Powerproof – bucuria de a conduce şi călători fără griji pe drumurile din Eu

Anvelopa de vară Nokian Powerproof – bucuria de a conduce şi călători fără griji pe drumurile din Eu

Noua anvelopă de vară Nokian Powerproof face faţă tuturor fenomenelor meteorologice specifice veri. Manevrabilitatea extrem de stabilă şi reacţiile firești la comenzile din volan asigură o cursă fără griji atât la schimbarea benzilor de circulaţie la viteze mari, cât şi la frânări bruşte. 
Nokian Powerproof este un excelent exemplu al noii generaţii de anvelope de vară Nokian Tyres concepute pentru pieţele din Europa Centrală. Nokian Powerproof oferă calitate, permite o cursă uşoară şi face parte din cea mai performantă categorie de anvelope pentru automobile: categoria UHP. Gama vastă de dimensiuni include 51 de produse, cu indici de viteză W (270 km/h) şi Y (300 km/h). Aceste noi produse vor fi disponibile publicului larg din primăvara anului 2019.
nt_nokian+powerproof+(26).jpg

Conceptul cu Dual Zone Safety, dezvoltat de către cel mai nordic producător de anvelope din lume, permite ca suprafaţa de contact a anvelopei Nokian Powerproof să-și păstreze performanța atât pe autostrăzile ude, cât şi pe drumurile încinse de soare. Campionul mondial F1, Mika Häkkinen, prin cunoştinţele de specialitate şi experienţa sa, a contribuit şi el la testarea acestui produs premium, care prezintă excelente caracteristici de manevrabilitate.
Noua structură puternică asigură durabilitatea acestei anvelope de vară, concepută pentru viteze mari. Calificativul de performanţă pentru anvelope, primit de la organizaţia independentă de testare TÜV SÜD, susțin performanţele versatile şi complexe.  
Conducătorii auto cer stabilitate şi siguranță în condiţii extreme
Condiţiile meteo variabile din timpul verii şi diferitele suprafeţe rutiere din Europa reprezintă o provocare pentru şoferi. Variaţiile de temperatură, de peste 40°C între zilele de primăvară rece şi cele calde de vară, combinate cu furtuni spontane, necesită anvelope de vară care se pot adapta la diferite condiţii de rulare. 
Conform unui studiu pe consumatori efectuat de compania Nokian Tyres, şoferii din Europa apreciază la anvelopele de vară mai ales buna aderenţă pe suprafeţele ude şi stabilitatea în timpul cursei. Posesorii de automobile sport caută în special siguranţa în condiţii meteo extreme. 

Un program complex de testare la nivel european

Pe lângă testările complexe din laborator şi în spaţii închise, la dezvoltarea produsului s-au utilizat şi modelarea computerizată şi camerele video de mare viteză. Testarea în condiţii reale de drum s-a desfăşurat în Germania, Cehia, Spania, Portugalia şi Finlanda. Rezistenţa noului produs a fost îmbunătăţită în baza unui program de testare strict, realizat sub soarele fierbinte din Spania. Pe de altă parte, pistele de testare de mare viteză din Germania şi Spania au avut rolul de a perfecționa proprietăţile anvelopei în condiţii extreme şi la viteze mari. 

"Noua anvelopă Nokian Powerproof are reacţii incredibile la comenzile din volan. Aceasta este principala caracteristică pe care trebuie să o deţină o anvelopă de calitate. Dacă anvelopa vă oferă încredere atunci când conduceţi, atunci ea vă oferă şi siguranță“, spune Mika Häkkinen, dublu campion mondial în Formula 1, care a contribuit la testarea şi dezvoltarea anvelopei, datorită expertizei sale profesionale.
nt_mika+hakkinen+(15).jpg

Noua anvelopă Nokian Powerproof:
Manevrabilitate precisă şi stabilă la viteze mari
Aderenţă excelentă pe suprafețe ude
Plăcerea de a conduce

Două zone de siguranță. Stabilitate şi manevrabilitate precisă pe carosabile uscate şi ude. Zona de stabilitate de pe flancul exterior sporeşte manevrabilitatea, în timp ce zona de siguranţă pe ud, de pe flancul interior, sporeşte aderenţa şi rezistenţa la acvaplanare pe drumurile ude.

Zonă pentru stabilitate. Manevrabilitate precisă. Structura nouă, rezistentă, banda de rulare dezvoltată, blocurile masive de pe banda de rulare şi designul cu caneluri înclinate cu canturi oblice, asigură reacţii precise în timpul condusului şi o cursă deplin controlată pe asfalt uscat.

Zona de siguranţă pe ud. O aderenţă eficientă pe drumuri ude. Canelurile trapezoidale de scurgere separă nervura centrală şi nervura de pe flancul interior. Acest design de dispersie al bazei  canelurilor permite o protecţie eficientă împotriva acvaplanării, prin intermediul acumulării apei şi dispersiei rapide a acesteia din locul în care anvelopa este în contact cu carosabilul. Rezistenţa activă la acvaplanare este susţinută şi de canelurile de scurgere. Capetele canelurilor din blocurile benzii de rulare, pe partea interioară, sunt extinse şi au canturi striate pentru a dispersa şi mai rapid apa.

Compusul de cauciuc Dynamic Grip. O aderenţă fiabilă pe uscat şi ud. Lanţurile moleculare şi polimerii funcţionali creează o structură densă şi elastică, care asigură o aderenţă fiabilă chiar şi la viteze mari. În acelaşi timp, structura în mai multe straturi a benzii de rulare reduce rezistenţa la rulare a anvelopei. 

Bandă de rulare cu caneluri cu efect silenţios. Un confort mai mare în cursă. Proeminenţele semi-circulare de pe pereţii nervurilor longitudinale, care amintesc de profilul mingii de golf, sporesc confortul cursei. O inovaţie care are ca scop reducerea nivelului de zgomot exterior şi interior al automobilului, reducerea rezistenţei la aer şi răcirea suprafeţei anvelopei, crescându-i astfel și rezistenţa la uzură.

Compusul special de cauciuc Clinch. Un nivel de zgomot mai mic şi o mai mică rezistenţă la rulare. Acest compus de cauciuc exercită o presiune elastică pe gulerul jantei şi creşte rezistenţa în zona talonului anvelopei. În acelaşi timp, această inovaţie reduce nivelul de zgomot interior şi rezistenţa la rulare.     

Caneluri şlefuite. Stil şi funcţionalitate: apa este deviată uşor şi eficient de pe suprafaţa canelurilor principale, netede şi şlefuite. 

nt_nokian+powerproof+(14).jpg


sursa: Nokian Tyres

Spuneți-vă părerea!

Biztonsági kód Refresh

De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
  • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
  • Hotel anvelope 
  • Personal calificat și dedicat activității
  • Servire promptă
  • Programări telefonice
  • Prețuri competitive
  • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

Mulțumesc de colaborare! Promți, amabili, cooperanți și profesioniști!

Avram Constantin, Facebook


Foarte mulțumită din toate punctele de vedere: seriozitate, rapiditate și calitate! Vă multumesc!

Chirca Grecov Corina Elena, Facebook


„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail