Alege anvelopa Nokian care se potriveste cel mai bine cerintelor tale: zLine, Line sau I3


Anvelopele de vara Nokian zLine au fost special dezvoltate pentru viteze mari si se incadreaza in categoria anvelopelor Ultra High Performance, cea mai inalta clasa a anvelopelor pentru autoturisme.
Anvelopele Nokian zLine exceleaza in conditii extreme si nu au nici o temere cand vine vorba despre conditii de drum schimbatoare si fluctuatii mari de temperatura.
Tehnologia de ultima generatie cu care au fost dezvoltate aceste anvelope au condus la asigurarea aderentei excelente pe suprafete de drum umed si la un confrot extraordinar la rulare.
De asemenea, constructia multistrat reduce considerabil rezistenta la rulare si contribuie la scaderea drastica a degajarii de caldura a anvelopei.


Nokian Line – Performanta maxima pe suprafete de drum ud

Caracteristici principale:

Acuratete, precizie si stabilitate in conditii meteo schimbatoare
Aderenta si siguranta unica pe suprafete de drum umed
Confort si economie

Nokian Line sunt anvelope de vara din gama Ultra High Performance (nivel de performanta ultraridicat) destinate in mod special vehiculelor de mare putere, anvelope care fac fata excelent schimbarilor meteo neasteptate de vara. Proiectata in special pentru drumurile din Europa Centrala, Nokian Line aduce aderenta remarcabila si o precizie uimitoare la volan, mai ales pe suprafete de drum ud. Constructia structurala si noul amestec de cauciuc al benzii de rulare formeaza un intreg care a fost conceput pentru a se comporta exceptional in fata diferitelor provocari ala claselor de viteza T,H,V si W.


Nokian I3 – Stabilitate optima la rulare

Caracteristici principale:

Precizie ideala in ceea ce priveste manevrabilitatea precum si un nivel de zgomot redus semnificativ
Proprietati exceptionale care impiedica aparitia efectului de acvanplanare
Rezistenta de rulare scazuta si consum de combustibil redus

Anvelopele I3 sunt dedicate cu precadere vehiculelor mici si mijlocii de familie. Trei canale longitudinale principale impiedica aparitia acvanplanarii si asigura o rulare silentioasa si stabilitate optima pe o plaja de viteze foarte cuprinzatoare.
Profilul asimetric imbunatateste reactia exacta si raspunsul prompt ata pe carosabil umed cat si pe suprafete de drum uscat. Noii compusi pe baza de siliciu ai benzii de rulare garanteaza o excelenta aderenta chiar si pe drum ud.

,


Nokian zLine – Performanta fara compromisuri

Caracteristici principale:

Stabilitate, precizie in condus si un nivel de zgomot extrem de scazut
Proprietati de conducere excelente si in cazul vitezelor mari
Siguranta extraordinara ata pe carosabil uscat cat si carosabil umed