5 probleme legate de masina, care necesita atentie sporita


Va prezentam 5 probleme la care trebuie acordata mare atentie, pentru ca in caz contrar remedierea va fi foarte costisitoare:

1. Pata de ulei sub masina
Uleiul de motor es foarte important pentru masina, deoarece in timp ce unge piesele din motor, le si protejeaza de impuritati.
Daca observam scurgere de ulei trebuie vizitat un service auto cat mai repede posibil

2. Alte scurgeri din motor
Orce tip de scurgere din motor este un semn rau, dar poate avea foarte multe motive. Problema trebuie investigata rapid. De exepmlu, daca este o scurgere din radiator, motorul se poate supraincalzi.

3. Pornirea motorului dureaza prea mult
Unul dintre cele mai frecvente motive este acumulatorul. In acest caz este posibil sa ramanem blocati pe drum, avand in vedre ca masina mai repede sau mai tarziu se va opri in mers…

4. Scutura masina foarte tare
Probabil este o problema cu echilibrarea anvelopelor. Este recomandat echilibrarea anvelopelor, dar daca acesta nu ajuta, va fi nevoie de un set nou de anvelope.

5. Volum de zgomot ridicat
Foarte probabil trebuie verificat sistemul tobei de esapament.

Drum bun sa aveti, fara defecte si probleme!

Sursa: www.marso.hu

,
Masini… mai mult decat un mijloc de transport; intotdeauna ne dorim un model mai nou, mai modern. Insa cand apare o problema, vedem in ea doar un „aspirator de bani”. 
Multe defectiuni  foarte costisitaore se pot evita daca acordam atentie primelor simptome si le remediem cat mai repede posibil.