SERVICIU CLIENȚI: 0371-302222
TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaȘtiriȘtiri anvelope de iarnaRezultate excepționale pentru Anvelopele de iarnă Continental

Rezultate excepționale pentru Anvelopele de iarnă Continental

WinterContact TS 860 are din nou cea mai bună performanță la testul AutoBild ocupă primul loc la testul desfășurat de ADAC (D), ÖAMTC (A) și TCS (CH)
WinterContact TS 850 P obține calificativul cel mai bun, „exemplar”, de la AutoBild Allrad


Teste desfășurate de revista AutoBild:

Supuse la două teste desfășurate de revista AutoBild, anvelopele de iarnă de la Continental au oferit încă o dată performanțe de top. În cadrul testului pe scară largă organizat de AutoBild, WinterContact TS 860 a fost cel mai bun din cadrul testării, în vreme ce la testul desfășurat de revista dedicată segmentului 4x4, AutoBild Allrad, realizată de aceiași editori, WinterContact TS 850 P a obținut calificativul „exemplar”. Jurnaliștii au testat anvelopele 225/50 R 17 potrivite pentru modelele de gamă medie și anvelopele 225/55 R 17 pentru SUV-uri, folosind un BMW Seria 3 și un BMW X3 ca mașini de test. 

În cadrul marii testări a anvelopelor de iarnă desfășurate de AutoBild, experții au pus mai întâi la încercare 50 de modele de anvelope având  mărci internaționale. În urma testului de frânare pe carosabilul ud, 30 dintre acești candidați au fost eliminați, iar cele mai bune 20 de anvelope au fost testate în continuare în funcție de 16 criterii pe zăpadă, precum și pe carosabilul ud și uscat. „Anvelopa câștigătoare a oferit o performanță impresionantă, având cele mai bune caracteristici la condus în toate condițiile de vreme, răspuns precis la schimbarea direcției și manevrabilitate dinamică pe zăpadă și pe carosabilul uscat,” au concluzionat experții după eveniment.

23.jpg


Teste desfășurate de ADAC (D), ÖAMTC (A) și TCS (CH):

În testul anvelopelor de iarnă, efectuat de cele mai mari cluburi automobilistice din Germania, Austria și Elveția, 195/65 R 15 WinterContact TS 860 de la Continental a fost desemnată cea mai bună dintre cele testate. Toate cele trei cluburi auto i-au acordat note bune. ADAC i-a acordat calificativul „bun”, în vreme ce ÖAMTC și TCS au calificat-o drept „foarte recomandată”. Pe scurt, cei care au testat-o au scris: „Foarte echilibrată; calificative foarte bune în condiții de umiditate; deosebit de bună pe zăpadă; de asemenea, bună pe carosabilul uscat, precum și în ceea ce privește consumul de combustibil.”

În cadrul testării anvelopelor de dimensiune mai mare, desfășurată de cluburile auto, WinterContact TS 850 P SUV a obținut un calificativ „satisfăcător”. În evaluarea lor, experții au scris: „Foarte bună în ceea ce privește uzura; bună pe carosabilul uscat, în condiții de umiditate și de zăpadă”.

Cluburile auto au testat o serie de anvelope de la producătorii din Europa, Statele Unite și Asia. Vehiculul de testare pentru anvelopele de dimensiuni mai mici a fost un Volkswagen Golf VII, în vreme ce anvelopele pentru SUV-uri au fost montate pe un Volkswagen Tiguan. Anvelopele 195/65 R 15 sunt adecvate pentru modelele compacte, până la cele din gama medie, în vreme ce anvelopele 215/65 R 16 se potrivesc pe mule dintre SUV-urile populare mici, până la cele de dimensiuni medii.

1.jpg

sursa: http://www.conti-online.ro/ 

Spuneți-vă părerea!

Biztonsági kód Refresh

De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
  • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
  • Hotel anvelope 
  • Personal calificat și dedicat activității
  • Servire promptă
  • Programări telefonice
  • Prețuri competitive
  • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

Mulțumesc de colaborare! Promți, amabili, cooperanți și profesioniști!

Avram Constantin, Facebook


Foarte mulțumită din toate punctele de vedere: seriozitate, rapiditate și calitate! Vă multumesc!

Chirca Grecov Corina Elena, Facebook


„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail