SERVICIU CLIENȚI: 0371-302222
TURISME
CAMIOANE
MOTO
JANTA
CAUTARE ANVELOPE TURISME:
Dupa dimensiune
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE CAMIOANE:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
CAUTARE ANVELOPE MOTO:
Dupa dimensiune anvelopa
Nu este obligatoriu de completat
Cautare noua
Pagina principalaDespre noiDespre noi

Despre noi

MARSOROM a fost fondată în anul 2002 de către MARSO KFT. Ungaria, importantă firmă de import-export şi distribuţie de anvelope. Sediul central în Romania este în localitatea Ernei, judeţul Mureş, care a necesitat o investiţie de circa un milion şi jumătate de euro, cu un modern centru de anvelope, cu dotări moderne pentru depozitul de anvelope, service roţi şi nu în ultimul rând birouri pentru personal. Alături de sediul central de la Mureş, MARSOROM a dezvoltat o reţea naţională de distribuţie prin prezenţa unor puncte de lucru amplasate strategic la Bucureşti Sector3, Sector1, Braşov și Oradea.

Strategia de început este clară, MARSOROM doreşte a fi o firmă de viitor cu personal calificat, stoc disponibil, distribuţie promptă și service specializat. Având tradiţie în afaceri cu anvelope, MARSOROM se adresează atât distribuitorilor cât şi consumatorilor finali de anvelope, are soluţii optime pentru autoturisme, 4×4, autoutilitare, camioane, utilaje agricole, și industriale oferind service specializat pentru toată gama de anvelope: montaj, echilibrare şi reparaţii.

Departamentul de logistică ocupă un loc important în cadrul firmei, datorită extinderii punctelor de lucru cât şi a numărului de clienţi, rulajul a crescut considerabil, necesitând permanent perfectarea stocului, a distribuţiei şi a personalului. O importanţă deosebită i s-a acordat transmiterii informaţiei către clienţii noştrii, astfel am dezvoltat un program propriu al firmei, care permite comunicarea stocului în orice moment, aflat la oricare depozit al firmei din Tg Mureş, Bucureşti, Braşov, Oradea sau chiar Ungaria.

Societatea deţine certificatul de managementul calităţii ISO 9001:2008, îndeplineşte toate cerinţele standardului, fapt pentru care este şi respectat pe piaţa română de anvelope.

MARSOROM este partenerul de încredere în afaceri, dorind să dezvolte pe piaţa românească colaborări fructuoase şi de lungă durată.

De ce să cumpărați de la MarsoRom ?

De ce ne aleg clienții pe noi:
  • Peste 25 de mărci de anvelope disponibile
  • Hotel anvelope 
  • Personal calificat și dedicat activității
  • Servire promptă
  • Programări telefonice
  • Prețuri competitive
  • Livrare rapidă pe tot teritoriul țării

Păreri despre noi

Mulțumesc de colaborare! Promți, amabili, cooperanți și profesioniști!

Avram Constantin, Facebook


Foarte mulțumită din toate punctele de vedere: seriozitate, rapiditate și calitate! Vă multumesc!

Chirca Grecov Corina Elena, Facebook


„Permiteţi-mi să-mi exprim mulţumirile lucrătorilor din service-ul din Ernei pentru munca lor atentă şi profesionistă. Spre satisfacţia mea, a doua oară am apelat la serviciul lor de montare anvelope . Le doresc succese în continuare şi apreciere morală, materială din partea angajatorilor."

Ioan Popescu, e-mail